Fanbook Pi(ti)ci. Club de lectura creativ pentru copii de 4-6 ani

4-6 ani
11:00 - 12:00
Duminică 19 Ianuarie 2020
București

A fost odată o fetiță pe nume Lotte, care nu putea să adoarmă. Îi era frică de întuneric, pentru că auzea tot felul de zgomote ciudate. Cine a ajutat-o să găsească sensul întunericului şi al zgomotelor vom afla duminică, 19 decembrie, de la 11.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la Fanbook Pi(ti)ci, moderat și organizat de Bianca David.

!!! Atenție – întâlnirea este de la 11.00, nu 10.30, așa cum era de obicei.

Vom citi cartea “Arată-mi stelele, Lotte!” de Iris Muhl, şi vom discuta despre frica de întuneric şi stele.
‼️Pentru o călătorie prin carte plină de surprize, recomandăm să nu citiți cartea înainte.

Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru înscrieri, vă rugăm să ne scrieți la adresa: [email protected]

Cum se va desfășura acest atelier:

Ne reunim, așezați pe pernuțe, Bianca va citi povestea, ajutată de personaje din poveste, interacționând cu copiii. Vom călători prin carte într-o astmosferă relaxată. La final, copiii vor participa la o activitate bazată pe acțiunea din poveste.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Ce o recomandă pe Bianca pentru a susține acest atelier:

„- sunt pasionată de cărți de când am învățat să citesc.
– am doi copii, de 5 ani, respectiv 2 ani și 9 luni. Am reușit, până acum, să le transmit dragostea de lectură. Seara se încheie cu citit înainte de somn.
– administrez o grădiniță (Nicoland) unde unul din cele 6 principii după care ne conducem activitatea este dragostea de cărți. In fiecare clasă există un loc dedicat cărților, accesibil în orice moment copiilor. În sala de somn e raftul cu cărți de povești, pe care eu sau educatoarea le citim copiilor înainte de somnul de prânz. Părinții sunt invitați și ei să le citească copiilor.
– în martie 2020 se împlinesc 3 ani de când particip la Clubul părinților pre(a)ocupați de lectură, găzduit de biblioteca Emil Gârleanu, iar din mai 2019 moderez întâlnirea lunară a Clubului.
– urmez un curs de actorie pentru adulți, care m-a făcut să îmi testez și depășesc unele limite, să mă deschid, să văd oportunități, să accept provocări.
În final, vreau să le transmit cât mai multor părinți și copii dragostea de cărți, iar Fanbook este o oportunitate excelentă.”

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 19 Ianuarie 2020

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Libraria Humanitas Cismigiu

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL