33 Cele Mai Interesante Filme de Familie de Văzut în 2023

A ne aduna seara pentru a vedea un film de familie a devenit o tradiție de sărbători. Acum când opțiunile de streaming aproape că exclud consultarea programului TV, avem nevoie doar de recomandări interesante pentru a alege filmul serii. Și probabil de un membru al familiei care să se ocupe de floricele ;-).

Lista de mai jos cuprinde filme de familie care pot fi văzute cu copii, atât mari cât și mici. Grupate în funcție de nota IMDB, filmele din listă îți vor oferi câteva sugestii utile pentru o seară de film în familie.

2022 a fost anul lui Pinocchio, care s-a bucurat de lansarea a două versiuni ale îndrăgitei sale povești. Prima și cea mai puțin apreciată i-a aparținut lui Robert Zemeckis, cu Tom Hanks în rolul lui Geppetto, iar cea de-a doua lui Guillermo del Toro, care reinventează povestea semnată de Carlo Collodi avându-l în distribuție pe Ewan McGregor în rolul greierașului.

Vizionare plăcută!

Lista cu cele mai interesante filme de familie din 2022:

night-at-the-museum-kahmunrah-rises-again-2022
Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again

1. Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again
(O noapte la muzeu: Kahmunrah se reîntoarce – 2022)

IMDB 5.1

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Nick Daley nu este hotărât dacă să devină paznic de noapte la muzeu, iar Kahmunrah se întoarce pentru a cuceri lumea. Un film plin de energie și amuzament, care îi ține pe cei mici în priză!

VIDEO. 45+ Seriale pentru Adulți care Merită (Re)Văzute și în 2022 | Acțiune, Dramă, Război, SF, Fantasy, Comedie, Istorice, Natură

secret-headquarters-2022
Secret Headquarters (2022)

2. Secret Headquarters (2022)

IMDB 5.1

Charlie și prietenii săi se întorc de la școală și descoperă sediul celui mai puternic super-erou din lume ascuns chiar sub casa lui Charlie. Când răufăcătorii atacă, trebuie să facă echipă pentru a apăra sediul și a salva lumea.

30+ Filme de Animație Gratuite pentru Copii. Lungmetraje Clasice în Engleză, Neîntrerupte de Reclame

pinocchio-2022
Pinocchio – 2022

3. Pinocchio (2022)

IMDB 5.1

Lungmetrajul lui Robert Zemeckis reia povestea îndrăgită a păpușii din lemn care pornește într-o aventură palpitantă pentru a deveni un băiat adevărat. Tom Hanks joacă rolul lui Geppetto, cioplitorul în lemn care îl construiește și îl tratează pe Pinocchio (Benjamin Evan Ainsworth) ca pe propriul său fiu.

Povestea LEGO®. Animație despre istoria unui brand ambițios și inovativ

diary-of-a-wimpy-kid-2022
Diary of a Wimpy Kid 2: Roderick Rules (2022)

4. Diary of a Wimpy Kid 2: Roderick Rules
(Jurnalul unui puști: Rodrick e cel mai tare – 2022)

IMDB 5.2

Începe un nou an școlar, iar Rodrick își tachinează fratele din nou la infinit. Va reuși Greg să se înțeleagă cu el? Sau un secret va distruge totul? O poveste despre relația specială de iubire/ură dintre frați.

10 Animații Scurte Speciale despre Iubire şi Dragoste

strange-world-2022
Strange World – 2022

5. Strange World
(O lume ciudată – 2022)

IMDB 5.2

O lume ciudată este povestea legendarilor Clades, o familie de exploratori ale căror neînțelegeri, deși amuzante, riscă să le distrugă cea mai recentă și importantă misiune.

70 Filme de Comedie Clasice Vechi de Hollywood la Început de Secol 20

disenchanted-2022
Disenchanted (2022)

6. Disenchanted (2022)

IMDB 5.6

Giselle, Robert și Morgan se mută într-o casă nouă în suburbia Monroeville. Comunitatea este supravegheată de Malvina Monroe, care are intenții nefaste pentru familie. Când apar probleme, Giselle face tot ce poate pentru ca viețile lor să fie ca într-un basm perfect. Vraja nu ține însă, iar Giselle trebuie să lupte din nou pentru a-și salva familia și țara natală a Regatului Andalasia.

Planeta Noastră. Excepţionalul Serial Netflix „Our Planet” Gratuit Online

paws-of-fury-the-legend-of-hank-2022
Paws of Fury: The Legend of Hank

7. Paws of Fury: The Legend of Hank
(Animăluțe furioase: Legenda lui Hank – 2022)

IMDB 5.7

Hank, un câine adorabil cu capul în nori își dorește să devină maestru samurai și pornește în căutarea destinului său. Din păcate pentru el, ceea ce găsește în schimb este un oraș ciudat și neprimitor denumit Kakamucho. Acolo, fără să vrea, iese în evidență, având în vedere că este singurul câine și restul locuitorilor sunt… pisici! Și, așa cum știm cu toții, pisicilor chiar nu le plac câinii.

7 Documentare de Excepţie cu Animale de Văzut în Familie

Hollywood Stargirl 2022
Hollywood Stargirl – 2022

8. Hollywood Stargirl (2022)

IMDB 5.8

Stargirl Caraway călătorește din Mica într-o lume mare de muzică, vise și posibilități. Continuare a filmului Disney+ Stargirl din 2020, filmul reia povestea fetei cu spirit liber Stargirl Caraway. Acum mama ei este chemată să facă costume pentru un film la Los Angeles, unde cunoaște un nou grup de prieteni și vecini.

7 Locaţii Minunate Încărcate de Istorie de Vizitat în Familie lângă București

Child of Kamiari Month 2022
Child of Kamiari Month – 2022

9. Child of Kamiari Month (2022)

IMDB: 5.9

La un an după ce și-a pierdut mama, o fetiță află că trebuie să călătorească prin Japonia la adunarea anuală a zeilor din ținutul sacru Izumo, sperând că acolo își va putea regăsi mama. Pe drum ea întâlnește creaturi fantastice și află mai multe despre familia ei.

20+ Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Bucuresti

lightyear-2022
Lightyear (2022)

10. Lightyear (2022)

IMDB 6.0

Toată lumea îl cunoaște și iubește pe Buzz Lightyear, din franciza Toy Story. Iată că studiourile Pixar vin acum cu o animație doar a lui, care prezinta aventuroasa lui călătorie… to infinity and beyond (către infinit și dincolo de el)!

Cele mai Bune Topuri 100 de Filme pentru Copii şi Filme de Familie

PAGINA URMĂTOARE

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU