Iarmaroc Zen – Iarmarocul Părinților și Copiilor – Ediția de Vară

Duminică 01 Iulie 2018
București

Descoperă cea de-a doua ediție a Iarmarocului Zen, ce va avea loc duminică, 1 iulie, la NodMaker Space. Evenimentul are la bază un concept puzzle care include prezentarea unei selecții de produse, servicii și ateliere dedicate părinților, copiilor, și de ce nu, bunicilor!

Conceputul a fost creat pentru promovarea ideii de comunitate, de consum responsabil, respect față de natură și colaborare între oameni, idei, business-uri sau servicii care se pot completa și ajuta reciproc. Aceste colaborări între comunități cu principii comune se vor traduce pe viitor în rezultate concrete pentru părinți, copii și societatea în care trăiesc.

Însuși acest eveniment este rezultatul unei comunități, ZenMommy, cu aproximativ 3.000 de părinți, care are peste 3 ani vechime. Această comunitate a fost modelul ce ne-a demonstrat puterea colaborării între oameni, mămici, femei smart, curioase care învață să facă față schimbărilor vieții, să le accepte și să le confrunte.  Le mulțumim în primul rând lor pentru input, inspirație și suport!

Spațiul unde are loc Iarmarocul este împărțit în 5 zone principale. Iată ce poți găsi în fiecare dintre acestea:

 Iarmaroc Zen – Zonă de vânzare cu 50 + standuri de vânzare cu haine, încălțăminte, accesorii, jucării, cosmetice, delicii culinare pentru mămici, tătici, bunici și pici. Expozanți producători, furnizori, antreprenori dar și părinți că și noi care își vând din lucrurile lor și ale copiilor prea puțin folosite.

– Healthy food&drinks lounge area – O zonă de relaxare cu degustări culinare sănătoase pentru părinți, dar și puțin răsfăț pentru mămici, make-up și hairstyling, nu oricum, ci organic.

– Hub-ul Părinților și Hub-ul Copiilor – O serie minunată de 5 ateliere pentru părinti și 5 pentru copii, plus un spațiu de joacă amenajat cu piese lego și jucării inovative oferite de Evertoys.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

– Zen Umanitar – ediția aceasta strângem cărți pentru copii, cărți de parenting și dezvoltare personală și profesională, pentru a le dona unor cauze sociale.

În plus am pregătit pentru toată familia:

  • Photo-booth trăsnit cu poze nelimitate și amintiri de luat acasă
  • O zonă specială pentru alăptare relaxată powered by Philips Avent, unde mămicile își pot alăpta bebelușii și îi pot schimba.
  • Consiliere în baby wearing/ sisteme de purtare, unde tinerele mămici au posibilitatea de a proba sisteme diverse dar și de a învață cum să le ajusteze corespunzutor și sănătos pentru adult și copil.
  • O dumbrava outdoor ateliere și zonă de relaxare.

Ce mai este diferit la ediția aceasta este fapul că avem și promovăm un Iarmaroc EcoFriendly powered by Biodeck șicomunitatea Micile Bucurii – prin care încurajăm un cosum responsabil și cu respect față de natură și mediul în care trăim.

Asadar, cum poți petrece o zi de weekend în București, în mijloc de vară?

Simplu! Participând la Iarmaroc Zen!

Taxa de participare pentru adulți este de 10 lei/persoană, doar cash, în vreme ce copiii au intrare liberă.

Evenimentul va avea loc între 10:00 – 20:00, la NodMaker Space, în zona stației de metrou Timpuri Noi.

Menționăm că o mare parte din expozanți nu au POS, așa că sugerăm participanților să aibă bani lichizi asupra lor, în situația în care doresc achiziționarea a diverse produse.

Hai și tu la o super întâlnire, îți promitem că va fi mai mult decât un Iarmaroc. Nu ești invitat numai să găsești produse de calitate, ci și la conectare, introspecție, joacă și relaxare. Iarmarocul Zen va fi un fel de picnic minunat în familie, într-o zi de weekend, pe 1iulie – Duminica, la NodMaker-Space!

Vrem să mulțumim tuturor partenerilor noștri care au sprijinit și promovat acest eveniment pentru comunitatea de părinți și copii:

Eveniment placut de Radio Guerilla

Partener alăptare: Philips Avent

Parteneri logistic: NodMaker Space, Cabina Trasnita

Partenerii Copiilor: Evertoys, Lego, Naturici.ro, Gritty Hub.

Partener hidratare: Aqua Carpatica

Partenerii Părinților: ZenMommy, Naturici.ro, Gradinita si Scoala Monterra, A fost odata, Piticelul Curios, Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare, Modern Dad’s Challenges, Asociatia 07alaptare, Dodo Baby Box, FasTracKids Titan.

Parteneri EcoFriendly: Biodeck și Micile Bucurii

Parteneri media: Mame Podcast, ColorfulMind, Parenting Academy, Alegria, Editura Arthur, Revista Margot, Familia Zen, Mamica activa, GoKid.ro, Suntparinte.ro, Leaganul Vietii, Recreativo.

Contact: Adelina Oane: [email protected], 0740221685

Cristina Niculae: [email protected], 0756069798

Pagină oficială a Iarmarocului Zen de vară: https://www.facebook.com/events/173759580114563/

Iarmaroc Zen

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 01 Iulie 2018

Program:
Toata ziua
10:00 - 20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL