Întâmplări Magice la Castel. Ateliere, jocuri si spectacole la Castelul Magic din Orășelul Copiilor

Sâmbătă 07 Decembrie 2019
București

Dragi părinți, pentru aceia dintre voi care nu se vor lăsa copleșiți anul acesta de reduceri și oferte, care aleg să nu le mai dăruiască celor mici munți de cadouri, ci mai multă distracție, amintiri frumoase și hrană pentru imaginație, avem o veste-poveste!

În 7 decembrie, la Castelul Magic din Orășelul Copiilor, cel mai mare loc de joacă pentru copii din Sectorul 4, va avea loc evenimentul “Întâmplări Magice la Castel”, un concept care pune pe primul plan copilăria, magia și inocența ei, dincolo de jocurile pe calculator, dincolo de teme și (mai ales) de telefon.

PROGRAM

Ora 10.00
– atelierele susținute de Asociația Sarida, unde veți învăța, alături de copii, să pictați cum se cuvine, nu în Powerpoint, scene din “Iarna pe uliță” sau din „Săniuța fuge, nimeni n-o ajunge”. Pentru cei mai îndemânatici și perfecționiști, avem un atelier de mozaic numai bun pentru testat răbdarea și privirea ageră

Ora 11.30
– îi vom primi cu aplauze din mânuțe foarte mici, pe actorii Georgeta Drăgan și Daniel Stanciu, care vor avea grijă ca toți copiii între 3 și 9 ani să se distreze grozav la piesa de teatru cu păpuși “Mini Minnie Show”. Georgeta este din 2012 actrița Teatrului Țăndărică, timp în care a câștigat premii importante pentru “cel mai bun spectacol” și “ilustrație muzicală” și a dublat personaje celebre din filmele Disney Junior. Daniel Stanciu este Conferențiar universitar, catedra Master, la Facultatea de teatru din U.N.A.T.C I.L.Caragiale, București. Pe scurt, copiii vor fi pe mâini bune

Ora 12.30
– vom lăsa copiii să își descopere instinctele, intuiția, spontaneitatea pentru că ne vom juca jocuri românești adevărate, fără butoane și fără ecrane. “Școala de joacă” a Oanei Popa vine la evenimentul “Întâmplări Magice la Castel” cu o mulțime de jocuri ale copilariei noastre, pe care, cu siguranță, veți dori să le deprindă și noua generație – Alunelul, Podul de Piatră, Flori, Fete, Filme, genialul 123 La Perete Stai!, precum și multe jocuri de actorie

Orele 13.30 – 17.00
– vom avea o binemeritată Pauză de Dulce și Hidratare, în care joaca este la liber și în care copiii pot profita din plin de locul de joacă ultra generos al Castelului, iar părinții pot vizita expoziția de cadouri hand-made, cărți și dulciuri

Orele 17.00
– actorii Dilu și Dila ne vor chema în fața scenei pentru un anunț important! Tot ce vă putem spune, decoamdată, este că anunțul va avea legătură cu un grup de păpuși muppets, cu teatrul de umbre, cu spiridușii care caută comori și cu o carte magică unde se verifică, atenție!, numele copiilor cuminți.

Scenetele vor fi interactive și vor capta atenția celor mici, care nici nu-și vor da seama că Moș Nicolae, venit pe furiș, îi observă liniștit, pregătind în gând, pentru fiecare copil, cadoul potrivit.

Biletele pot fi cumpărate direct de la intrarea în Castelul Magic din Orășelul Copiilor, iar prețurile sunt 60 de lei/copil + adult, 90 de lei/2 copii + adult, 70 de lei/doi adulți + 1 copil și 100 de lei/doi copii + doi adulți.

De asemenea, dorim să vă informăm că Asociatia Sarida va organiza, la evenimet, un punct de colectare pentru cadouri mici și lucrușoare noi, ce vor aduce bucurie unor copii din satele învecinate cu Bucureștiul.

Evenimentul “Întâmplări Magice la Castel” este organizat de Agenția Advisor Unit și are ca scop păstrarea unor elemente unice din cultura urbană românească în procesul creșterii și dezvoltării copiilor noștri, precum și sedimentarea în mentalul celor mici a ideii de apartenență la comunitatea din care fac parte (Castel).

Unde? Castelul Magic – Oraselul Copiilor, Sos. Oltenitei 15, Bucuresti

Vă așteptăm cu mult drag!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 07 Decembrie 2019

Program:
10:00 - 20:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL