Milina aduce primăvara, spectacol muzical pentru copii

Duminică 18 Martie 2018
București

Hei salutare, și bine te-am găsit
Pentru spectacol ești pregătit?
A fost odată ca niciodată
O fetiță care dormea într-un pat de ciocolată!
Ha! Am glumit! Am zis doar așa!
Că să văd ce zici, și dacă ți-ar placea!

Este sfărșit de iarnă. Încă frig și nămoleață, iar oamenii duc dorul Primăverii care întârzie să dea naturii viață. Și asta pentru că a fost sechestrată de însăși Măria-sa Iarna. Milina, o fetiță de vârsta ta sau chiar a ta, se împrietenește în vis cu un spiriduș pe nume Zac. Da, este cel care, țac-pac, adună totul în sac, ce ai uitat pe jos și nu-ți mai e de folos. Și hotărăște să pornească alături de el, intr-o aventură până îndepărtatele ținuturi de zăpadă și gheață, să o convingă pe Regină să elibereze Primăvara. Să readucă oamenilor bucuria. Și verdele. Și florile. Si veselia.

Vor reuși oare, să înduplece inima însingurata și rece a Iernii, să o elibereze pe frumoasa Primăvară? Și cu ce trucuri o vor trezi pe Primăvară, prinsă în somnul amorțit al gheții?

Un spectacol despre curaj și încredere, despre cât de hotârât este un copil atunci când face propriile alegeri. Despre cum face față situațiilor necunoscute, cât de dornic este să-i ajute pe ceilalți, despre responsabilitatea de a contribui ca lumea să devină la loc bună.

Unde? Teatrul Apollo111, Str. Ion Brezoianu nr. 23-25

Text si regie Antoaneta Zaharia
Muzica Nina Neagu.
Scenografia Mira Loghin
Distributie : Antoaneta Zaharia, Clara Flores, Mihaela Velicu

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

O productie a Momolino Teatru și povești pentru copii.

Mulțumiri Marius Damian pentru grafica afișului, Apollo111 Teatrul pentru gazduirea repetițiilor si sprijin in realizarea regiei tehnice, multumiri vouă, spectatorilor, care ne oferiți iubire și apreciere, și nu încetați să credeți în noi!

Spectacolul nostru se va juca la Apollo111, gazda Momolino Teatru si Povesti pentru copii pentru spectacolele pe care vi le daruim saptamana de săptămână. Apollo 1111 este teatru si hub cultural privat, deschis in noiembrie 2016 in centrul Bucurestiului intro cladire emblematica. Este vorba de Cladirea Universul, de pe strada Ion Brezoianu (langa Cismigiu) complet renovata si reabilitata seismic inainte sa fie repusa in circuit. Sala teatrului Apollo este dotata la cele mai inalte standarde tehnice si de securitate si poate gazdui in fotolii confortabile 130 de spectatori.

SPECIAL PENTRU CONFORTUL ȘI SIGURANȚA VOASTRĂ
Atunci cînd vii la spectacolele noastre, Momolino ar vrea să știi că:

E mai bine să achiziționezi biletul în avans. Dacă totuși nu ai reușit, verifică disponibilitatea locurilor. Pentru a evita supraaglomerarea sălii, nu putem suplimenta numărul de locuri.

Ar fi bine să ajungi în sală cu 10-15 minute înainte de începerea spectacolului. De multe ori actorii nu ies pe scenă pentru că accesul în sală este îngreunat de venirea spectatorilor pe ultima sută de metri. Iar copiii deja prezenți se plictisesc și își pierd răbdarea.

Odată început spectacolul nu mai e posibil accesul în sală, pentru a nu perturba calitatea reprezentației. În caz că ai întârziat, valabilitatea biletului se pierde. Te așteptăm cu drag la o reprezentație viitoare.

Folosește cu încredere garderoba de la intrarea în sala de spectacol. E inconfortabil pentru tine și ceilalți spectatori să ții hainele groase lângă tine pe toată durata spectacolului.

Culoarele de acces sunt folosite în timpul spectacolului, dar și pentru circulația părinților și a copiilor în situații de urgență mai mare sau mai mică. Așa că te rugăm să nu staționezi pe culoare. În acest fel respectăm normele ISU, care ne protejează pe toți atunci când alegem să le respectăm.

Odată intrat în sală, te rugăm să ocupi locurile pe care le-ai ales și să rămâi pe cât posibil așezat.

Te rugăm să închizi telefonul mobil pe durata spectacolului sau să-l treci pe modul silențios. Vă rugăm să nu le lași copiilor la îndemână telefoane, tablete sau alte aparate electronice care pot distrage atenția.

Te rugăm să le oferi copiilor doar apă îmbuteliată. Ronțăielile sau fructele le pot face poftă copiilor de alături, iar zgomotul îi deranjează și pe ceilalți spectatori dar și pe actori.

Uneori se mai întâmplă ca un copil să plângă în timpul reprezentației. Copilul are nevoie de empatie si timp de liniștire. De aceea, te rugam să iesiti pentru cateva minute în foaier, și să reveniți în sală după liniștirea copilului.

Fiecare spectacol are o grupă de vârstă recomandată și te rugăm să o respecți. Dacă copilul e prea mic, atunci nu va putea urmări spectacolul pentru că se poate speria, poate fi o experiență neplăcută pentru el. Dacă e prea mare, se plictisește și devine agitat.

Pentru noi fiecare spectator e important, așa că te rugăm să păstrezi liniștea pe durata spectacolului. Vorbește în șoaptă dacă chiar e musai să comunici și, pe cât posibil, rămâi la locul tău până se termină spectacolul. Doar așa vor fi auzite replicile actorilor și vom avea reprezentații de calitate.

Ssst, liniște! E sala plină, copiii sunt nerăbdători să înceapă. Cortina se ridică încet și primul actor intră în scenă. Hai să urmărim piesa în liniște și pace. Acum avem acces la un număr special de magie prin teatru, pe care doar tu, spectatorul il poti face posibil. Gata, actorii intră în pe scenă: să îi lăsăm să-și spună povestea. Îți dorim reprezentație care sa te umple de bucurie!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 18 Martie 2018

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL