Olimpiada Colindătorilor la Opera Comică | 1 Decembrie

29 Noiembrie - 05 Decembrie 2018
București

Strânge-ți gașca și hai la colindat!

Îți place să cânți colinde și vrei să iei cina cu celebra cântăreață Delia? Atunci adună-ți câțiva prieteni și hai în concurs!

Ce trebuie să faci?

Formează un grup vocal de minimum 3 și maximum 10 persoane, alege un reprezentant al grupului (dintre membrii majori, iar în lipsa acestora, un părinte/reprezentant legal) și roagă-l să completeze formularul de înscriere https://www.cantusmundi.com/ro/olimpiada-colindatorilor.

În urma înscrierii, fiecare grup vocal va fi contactat pentru a stabili de comum acord ziua în care acesta va susține recitalul de colinde. Grupurile vor avea ocazia de a susține un recital de maxim 2 colinde pe scena „Târgului Poveste de Crăciun”, oferind un moment muzical magic publicului.

Prestația fiecărui grup vocal va fi înregistrată de către echipa video dedicată evenimentului. Grupul va decide cu care colind participă la concurs. Aceste înregistrări video vor fi ulterior postate pe pagina de Facebook Cantus Mundi România.

Cum câștig?

Publicul format din utilizatorii Facebook vor putea vota înregistrarea video preferată. Modalitatea de vot este aceea a acordării de Reacții pe pagina de Facebook Cantus Mundi România.

Grupul vocal câștigător va fi cel cu cele mai multe reacții (likes)


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
29 Noiembrie - 05 Decembrie 2018

Ora incepere:
12:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Opera Comica pentru Copii

Județ:
Sector 6

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Giulesti nr 16

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL