10+ Școli de Vară și Tabere în 2021 pentru o Vacanță de Vis

Organizatorii de școli de vară și tabere ne îmbie vara aceasta cu programe interesante în care cei mici vor uita de restricțiile ultimului an și vor îmbina activitățile de educative și creative cu socializarea atât de necesară. Am adunat la un loc câteva programe de nerefuzat oferite de organizatori cu experiență care îi așteaptă pe cei mici la finalul anului școlar.

* * *

1.

Club Natura Comics Camp 2021
Tabară de benzi desenate pentru copii cu vârste între 8-12 ani

22 – 27 AUGUST

club natura comics campCopilul tău va trăi alături de noi o experiență de neuitat – după un an în care a stat mai mult închis în casă, în fața calculatorului, în care a tânjit după joacă în aer liber, după prieteni reali și nu virtuali. Va trăi pentru 6 zile în simbioză cu natura, într-o livadă cu 300 de pruni. La doar o oră distanță față de București și 15 minute față de Pitești.

Zile întregi în care va uita de calculator, de televizor. Într-un loc unde plictiseala nu există și unde nu auzi altceva decât păsările din livadă care te încântă cu sunetele lor. Profită de o tabără unică, de maximum 10 copii, organizată într-un loc magic.

DETALII


2.

Taberele Logiscool

Creăm Cele Mai Frumoase Amintiri din Vacanță

 28 IUNIE – 10 SEPTEMBRIE

tabere logiscool 2021 coverÎn sfârșit, a venit vremea taberelor de vară atât de îndrăgite de elevii noștri!
Copilul tău este creativ și are idei care ar da de gândit și oamenilor inovativi din tehnologie? Sau e doar curios să vadă ce se află în spatele unui joc, cum funcționează un robot sau cum poate să creeze un video de succes? Îl așteptăm în taberele de vară Logiscool!
Alege dintre Minecraft, Roblox, Programare, Robotică, Editare video, Junior Designer, Android App, YouTube Studio, Kodu și altele.
Modulele se desfășoară online sau la sediul școlii Logiscool din apropierea ta, sunt săptămânale, timp de jumătate de zi sau o zi întreagă, 5 zile pe săptămână, organizate în grupe restrânse de 6-12 elevi, pe vârste.
👉 Află mai multe despre taberele disponibile pe: https://www.logiscool.com/ro/camps/browse
Folosește codul GoKid5 la înscriere, pentru o reducere de 5% din prețul taberei.

DETALII


3.

Club de Vară la Clubul Copiilor Isteți

Cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare

 5 IULIE – 27 AUGUST

PROGRAM clubul copiilor gokid 2021Cauți un program de vară pentru copilul tău?

Haideți cu noi, să descoperim impreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare, la Clubul Copiilor Isteti.

Va asteptam la una dintre cele doua locatii din zona Mihalache, situate intr-o zona rezidentiala si usor accesibila! V-am pregatit multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati in aer liber,
multe jocuri si voie buna!

DETALII


4.

Club Natura Urban Summer Camp

10 Tabere Urbane de Film și Animație în București, Pădurea Băneasa, Parcul Natural Văcărești

6-10 ANI | 28 IUNIE – 3 SEPTEMBRIE

Club Natura ne așteaptă cu o serie de 10 workshop-uri creative, proiect based, care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, concentrat în 5 zile, 8 ore/ zi și care se va desfășura în perioada vacanței școlare de vară.

Tabăra a fost creată special pentru copiii care doresc să își lase imaginația liberă și care care vor să să își exerseze potențialul creativ. Viziunea lor despre viitor va fi transpusă într-un film de animație 2D sau un scurt metraj.

DETALII


5.

Vacanță activă pentru copilul tău. Afterschool “Tărâmul Magic Voi Reuși”

Școala de vară cu engleză distractivă inclusă + opțional!

 28 IUNIE – 10 SEPTEMBRIE

Îi place să facă înot, să danseze, să joace sah, să se joace în aer liber sau să construiască roboței? Vara aceasta, Afterschool “Tărâmul Magic Voi Reuși”, din sectorul 2, București, va avea activități dintre cele mai diverse, atractive pentru copii.

Pentru vacanță, au fost gândite programe speciale, care cuprind o paletă largă de cursuri – de la ore de înot și kickbox, până la dans și robotică. Nu vor lipsi atelierele de bucătărie, de pictură sau de arts & crafts, și nici cele de matematică distractivă, științe ori șah. De asemenea, copiii se vor putea distra și la atelierele ținute în aer liber, cu jocuri în limba engleză.

DETALII


6.

GrittyLabs

7 Tabere Urbane cu #caracter în Snagov și 1 la Bebabuya Chalet

5-13 ANI | 21 IUNIE – 14 AUGUST

Gritty Education așteaptă copiii de 5-13 ani la a V-a ediție GrittyLabs, cu 7 tabere urbane cu #caracter în Snagov și 1 la Bebabuya Chalet. Fiecare Laborator este dedicat unei superputeri de #caracter și scopul lui este de a uni copiii într-o echipă care, pentru 5 zile, se transformă în oameni ai științei psihologice, apelând la practică, experimente, materiale video, afișe, colaje, grittystorming pentru a dezbate, reconstrui și valida idei despre o superputere. La finalul acestei călătorii, participantul va pleca cu idei noi despre propria minte și cu un set de atitudini și practici. Acestea îi vor sprijini o versiune mai bună a propriei persoane, orientată către a impacta pozitiv viețile celor din jur folosindu-și calitățile dobândite.

DETALII


7.

Creativitate la Școala de Vară

Ateliere, jocuri și voie-bună la Școala Gimnazială Liberă Waldorf

 6-12 ANI   |   5 – 30 IULIE

Scoala de Vara Waldorf Bucuresti

Invităm copiii să petreacă alături de noi zile pline de culoare și veselie la Școala de Vară, în perioada 5-30 iulie 2021. Am pregătit un program cu ateliere, jocuri, plimbări și explorări în natură alături de prieteni noi!

Activitățile și atelierele noastre se vor desfășura la Școala Gimnazială Liberă Waldorf, situată pe strada Ion Brezoianu, nr. 31, într-o zonă centrală, lângă parcul Cișmigiu.

DETALII

8.

Clubul de Vacanță de Vară în Limba Franceză

Vacanță în sfârşit! Dar să fie în franceză!

28 IUNIE – 23 IULIE

325x200 Buc-Clubul de vacanță de varăAu început înscrierile pentru Clubul de vacanță de vară de la Institutul Francez. Limba franceză se poate învăța într-un mod interactiv și distractiv!

Cursurile sunt adevărate provocări, foarte apreciate de către copii şi părinţi.

Așadar, spre bucuria copiilor, să înceapă aventura. Pe locuri, fiți gata, start la vacanță și joacă!

DETALII


9.

Ateliere de Vară – Programare și Robotică LEGO

O modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea şi imaginaţia copiilor, folosind piese LEGO® şi ştiinţă

 6-14 ANI   |   5 IULIE – 28 AUGUST

Pentru o vacanţă distractivă dar şi educativă, EduBricks vă propune două tipuri de ateliere interactive de programare al roboţilor fizici sau virtuali, care vor ajuta copiii să devină programatori pricepuţi, în timp ce se joacă.

Combinând cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® şi jocurile pe calculator, atelierele îi introduc în tainele roboticii şi programării în cadrul unor activităţi educaţionale distractive şi practice în cadrul cărora construiesc roboţi şi modele din piese LEGO® şi învaţă să programeze roboţi in timp ce se joacă.

DETALII


10.

Tabere de Robotică și Programare

Tech Hero Camp & Tech Summer Clubs Online

 8-16 ANI   |   27 IUNIE – 03 SEPTEMBRIE

TECH HERO CAMP tabara de tehnologieIn vacanta de vara, timp de 5 zile, copilul dumnevoastra poate deveni urmatorul creator de tehnologie parcurgand cele 6 misiuni ale programului special Tech Hero Camp.

Tech Hero Camp – Tabara de Robotica si Programare este o ocazie excelenta pentru copii si adolescenti cu varsta 8-14, respectiv 15-16 ani sa descopere robotica si programarea in cadrul unui program special adaptat varstei si nivelului de cunostinte, sa invete lucruri noi si utile pentru viitor in timp ce se distreaza si isi fac prieteni cu aceleasi pasiuni.

Nu poti veni in tabara vara aceasta? Te poti inscrie in programul online de tabara! Transforma vacanta de vara si pasiunea pentru tehnologie in abilitati utile pentru viitor.

Tech Summer Clubs – ofera ocazia copilului tau sa transforme pasiunea pentru tehnologie in abilitati digitale utile pentru viitor.

DETALII


11.

Tabere de neuitat cu Wind Discovery!

Tematici diferite, care îmbină o ramură sportivă, noțiuni de știință și multă, multă pasiune

tabere wind discovery copii in aer liber 1Wind Discovery înseamnă să fii într-o continuă explorare și descoperire. Înseamnă să iei parte la spectacolul vieții și să crești cu „vântul în pânze”. Copiii cresc cu gustul pentru cunoaștere și pentru aventură, explorare, curiozitate, descoperirea unor sporturi sau activităţi creative, care pot deveni pasiuni pentru întreaga viață.

Oferta pentru acest sezon conține o mulțime de tabere cu diverse tematici, axate pe: mountain-bike, escaladă, drumeție, supraviețuire, înot în ape deschise și paintball.

DETALII


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU