Stand-up psychology despre șopârle, hamsteri și maimuțe. Eveniment cu intrare liberă | Brasov

Sâmbătă 02 Noiembrie 2019
Brasov

Deși simplificăm mult un proces complex care s-a desfășurat pe mai bine de 600 de milioane de ani, putem spune că dezvoltarea creierului nostru a implicat integrarea acestor trei mari funcții:

1. Evitarea pericolului
2. Căutarea plăcerii
3. Atașamentul față de ceilalți

Așa am ajuns să fim nevoiți să știm cum să liniștim o șopârlă speriată, să avem grijă să hrănim un hamster nesătul și să îmbrățișăm o maimuță care ne cere atenție și afecțiune. Sunt părți din noi care nesatisfăcute, ne sabotează stările de bine.

Vă invit să explorăm “grădina zoologică” internă pentru a înțelege mai bine natura noastră umană și implicit pentru a ne dezvolta abilitatea de a aborda problemele zilnice, astfel încât să nu ne simțim copleșiți sau doborâți de ele.

Când?
Sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 19:00 la 21:00.
Evenimentul va începe la ora 19:00 fix, așa că te rugăm să ajungi cu 15 minute mai repede pentru a avea timp să-ți comanzi băutura preferată. Mulțumim!

Unde?
Vello Coffee du Theatre, Piața Teatrului nr.2

Cu cine?
Amma Iuga, psihoterapeut integrativ-relațional, inițiatoarea conceptului de ”Stand-up psychology” ca modalitate de psiho-educație, abordează procesele de explorare și transformare personală din perspectiva compasiunii față de sine:
„A avea o relație armonioasă cu noi înșine reprezintă cea mai mare realizare. Atunci când ne suntem prieteni avem încredere că putem defini ce înseamnă o viață plină de sens și împlinire și că suntem capabili să ne asumăm responsabilitatea acestui demers. Eu sunt om și nimic din ceea ce este omenesc nu mi-e străin.”

Intrarea este liberă, dar necesită rezervare. Te rugăm asigură-te că ai un loc unde să stai confortabil, sunând sau trimițând un mesaj la 0738 549 135 (Amma).

Unde? Velo Coffee du Theatre, Piata Teatrului nr 2, Brasov


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 02 Noiembrie 2019

Program:
19:00 - 21:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL