Tonomatul cu povești. Instalație interactivă pentru copii la Muzeul Theodor Aman

Duminică 22 Decembrie 2019
București

În cadrul proiectului „Activează arta”, Asociația DaDeCe și-a propus să transforme vizitarea Muzeul Theodor Aman într-o experiență de neuitat. Am creat o stație interactivă, accesibilă micilor vizitatori – dar și adulților mai curioși din fire. Aceasta a fost realizată prin colaborarea dintre educatorii culturali din asociație, Liviu Pop (folclorist și expert în digitalizarea arhivelor culturale) și Bogdan Maltezeanu (designer de obiect). Punându-și căștile și alegând carduri asociate cu 14 obiecte ce ne vorbesc despre viața lor din muzeu, copiii vor asculta povești fermecătoare spuse de către respectivele obiecte. După aceea ei pot căuta aceste obiecte în expunere, într-o adevărată aventură a cunoașterii!

Stația interactivă în muzeu va fi disponibilă pentru familiile cu copii mici începând de vineri, 15 noiembrie, în limbile română și engleză (traducere Chuckk Hubbard). Ea va putea fi utilizată gratuit pe parcursul vizitei la Muzeul Theodor Aman, conform programului normal de funcționare: de miercuri – duminică, între 10.00 și 17.30.

Vocile pentru povești sunt asigurate de Alexandra Cucu, Diana Simion, Irina Iosipescu, Dana Crăciun, Alexandru Ciochia, Vlad Isvoranu, Dan Stănescu, Valeriu Frunzaru, Ștefan Stanciu pentru romana si Alexandra Cucu, Mălina Ciocea, Bianca Cheregi, Alexandru Cârlan și Chuckk Hubbard pentru engleză.

Evenimentul face parte din proiectul Activează arta, realizat de Asociația Da’DeCe (București) în parteneriat cu Muzeul Municipiului București și cofinanțat de AFCN.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Unde? Muzeul Theodor Aman, Str. C.A. Rosetti, nr. 8, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 22 Decembrie 2019

Program:
10:00 - 17:30

Orasul:
București

Detalii Eveniment Recurent

Tonomatul cu povești. Instalație interactivă pentru copii la Muzeul Theodor Aman este organizat în perioada 10-22 Decembrie 2019; Miercurea, Joia, Vinerea, Sâmbăta și Duminica în fiecare săptămână.

Detalii Locație

Muzeul Theodor Aman | București

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada C. A. Rosetti, 8

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL