1 Iunie. Unde Ieșim în Weekendul de Ziua Copilului | București

București

Ziua Copilului vine în 2024 la București cu o mulțime de activități și evenimente speciale care vor transforma orașul într-un loc de sărbătoare pentru copii. Acestea vor aduce copiii în centrul atenției și îi vor aduna împreună pentru a sărbători în modul cel mai distractiv.

Descoperă cele mai interesante evenimente de Ziua Copilului din 1 iunie 2024 în București. Te invităm să te alături petrecerii și veseliei și să sărbătorești alături de noi!

La mulți ani, dragii noștri copii!

Ziua Copilului în Parcul Tei

Activități interactive, ateliere educative și multe surprize | 1 iunie | Teatrul Coquette

Vino pe 1 Iunie în Parcul Tei pentru o zi plină de activități educative și distractive pentru copii și părinți. Te invităm să sărbătorești Ziua Internațională a Copilului într-un mod unic și captivant!

Pe 1 Iunie, între orele 15:00 și 20:00, Parcul Tei din București devine „Lumea Copiilor” – un loc magic plin de activități interactive, ateliere educative și multe surprize pentru cei mici.

Evenimentul este destinat copiilor de toate vârstele și părinților lor, oferind o oportunitate minunată de a petrece timp de calitate împreună. Participanții vor avea parte de jocuri, creații artistice, experimente științifice și multe altele. Vezi toate detaliile!

Pe 1 iunie, copiii pot vizita gratuit Reptiland București
1 iunie | Reptiland

activitati copii 1 iunie bucuresti -800pxÎn această zi specială, vă propunem să descoperiți jungla amazoniană din centrul capitalei. Pe 1 iunie, toți copiii beneficiază de acces gratuit în spațiul expozițional Reptiland București.

Ce puteți vedea și experimenta la Reptiland București?
Expoziții de reptile vii. Reptiland expune peste 40 de specii de reptile din toate colțurile lumii. De la iguane roșii și verzi, șopârle gecko, până la pitoni și crocodili (caimani), veți avea ocazia să le vedeți în terarii și paludarii de mari dimensiuni, unde se simt ca acasă.
Plante exotice vii și o pădure tropicală magică. Alături de reptile, veți descoperi o pădure tropicală iluminată în culori neon, unde zeci de specii de plante exotice își dezvăluie frumusețea.
Paludariu automatizat. Un ecosistem etajat, unde natura se desfășoară într-un mod uimitor. Aici, pe lângă reptile, veți găsi și pești tetra și broscuțe țestoase galbene.
Cursuri și ateliere unice pentru copii. Pe 1 iunie, atelierele de creație sunt gratuite – copiii pictează și decorează cu materiale fosforescente și lucrările lor prind „strălucire” în pădurea noastră tropicală magică. De asemenea, în aceeași zi se organizează și ateliere de teraristică (preț bilet: 70 lei), în cadrul cărora copiii îşi creează propriul terariu cu plante vii suculente şi învaţă de la experţi cum să alcătuiască, îngrijească şi dezvolte un terariu de mici dimensiuni.

DETALII


1 Iunie la Veranda Mall
1 iunie | Veranda Mall

Te invităm să sărbătorești Ziua Copilului la Veranda Mall cu o mulțime de activități captivante atât în interiorul, cât și în exteriorul mall-ului! Vino pe 1 Iunie, între 10:00 și 18:00, pentru o zi plină de bucurie și distracție! 🎈✨

🎨 Magia culorilor la Sinsay 📅 10:00 – 18:00 – Face painting și baloane modelate pentru copiii între 2 – 12 ani.
📚 Povești fermecate la Cărturești 📅 10:30 – Atelier de story reading pentru copiii între 3 – 7 ani.
🥋 Aventură în lumea artelor marțiale cu Absoluto 📅 12:00 și 13:00 – Demonstrații interactive de Jiu-jitsu brazilian pentru copiii între 4 – 12 ani.
🏋️‍♂️ Sport și premii cu World Class 📅 11:00 – 15:00 – Stand cu premii pe Esplanada Veranda Mall.
🖐️ Magia hârtiei: atelier de origami 📅 10:00 – 15:30 – Ateliere pentru copiii între 5 – 12 ani
🏃 Jocuri și aventuri cu Armata Salvării 📅 11:00 – 13:00 – Jocuri interactive și picturi pe față pentru copiii între 4 și 12 ani.

🎁 Toți copiii vor primi cadouri!

Te așteptăm cu drag să sărbătorim împreună Ziua Copilului! 👧👦

DETALII


Joaca de-a teatrul

Atelier de Teatru 6-12 ani de Ziua Copilului | 1 iunie | Teatrul Coquette

De 1 lunie, insa, copiii vor fi vedetele la Teatrul Coquette, alături de minunata actriță Nicoleta Moscalenco.

Cu ocazia Zilei Copilului, suntem invitați să descoperim magia teatrului într-un mod jucăus si captivant! Atelierul „Joaca de-a teatrul” este special conceput pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 si 12 ani, oferindu-le o oportunitate frumoasa de a-si explora creativitatea, de a-si dezvolta abilittile de comunicare si de a se distra într-un mediu interactiv si prietenos.

Ce vom face:

• Exercitii de Improvizatie: Copiii vor participa la jocuri de improvizatie
care le vor stimula imaginatia si spontaneitatea.
• Crearea de Personaje: Vom invăta să creăm si să interpretăm diverse personaje, explorând modul în care acestea se miscă si vorbesc.
• Jocuri Teatrale: Vom include jocuri si activitati care sã le permita copiilor
să-si exprime emotile si sã se bucure de experienta teatrala.

DETALII


CONIL Fest – Festivalul Integrării
Eveniment dedicat copiilor din România | 1-2 iunie | Circul Metropolitan Bucuresti

Te invităm să participi la CONIL Fest, cel mai mare eveniment dedicat copiilor din România, unde se întâlnesc copii tipici și atipici din întreaga țară. Evenimentul va avea loc la Circul Metropolitan București, pe 1 și 2 iunie.

În Lumea SuperEroilor te așteaptă o mulțime de activități și surprize!

Intrarea este liberă!

DETALII


Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii
31 Mai – 1 Iunie | Palatul Național al Copiilor

Cu ocazia Zilei Copilului, Teatrul Muzical Ambasadorii aduce o experiență de neuitat în universul spectacolului, în cadrul Zilelor Teatrului Muzical Ambasadorii. Trei zile pline de povești noi și emoționante te așteaptă să le descoperi.

Iată spectacolele care se vor susține la Palatul Național al Copiilor:

31 MAI 2024

· 17:00 Alina Sorescu și Picii lu’ Soreasca
· 18:30 – Bucurie # Palat (spectacol susținut de cercuri ale Palatului Național al Copiilor)
§ Meloritm – prof. Elena Nicolai
§ Grup Vocal MUSIC.ALL – prof. Raluca Drăgănescu
§ Trupa AS – coregraf Mona Teodorescu
§ Petit Arabesque – prof. Ana Maria Bănuță
§ Trupa Dinamic – coregraf Paula Mitru Niculae
§ Adagio și Adagietto – prof. Oana Pârvu si Ileana Dumitrache
§ Grup Friendship – prof. Claudia Păun Stoicescu
§ Ansamblul Folcloric Românașii – prof. Andreea Mihuț
§ Trupa ARYMA – prof. Raluca Drăgănescu
§ CARMINA – prof. Ștefania Elena Istrate

1 IUNIE 2024

· 11:00 Vrăjitoarea Kera și celel șapte nestemate
· 14:00 Minunații

2 IUNIE 2024

· 11:00 Cenușăreasa – Premieră
· 12:30 Magicianul Robert Tudor – spectacol nou

DETALII


Creatorii de basme muzicale
Ateliere de vară 6-14 ani

Start 1 Iunie | Casa Eliad

Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, propune o călătorie magică în universul creativ al muzicii și al imaginației și îi invită pe copii să participe la o serie de ateliere de vară, organizate la Casa Eliad, în cadrul programului educațional „Creatorii de basme muzicale”, sub îndrumarea unor traineri experimentați în interacțiunea cu copiii.

Astfel, începând cu 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului și continuând pe parcursul vacanței de vară, cei mici își vor putea petrece timpul liber într-un mediu armonios și se vor putea bucura de activități interactive și distractive participând la atelierele educaționale „Creatorii de basme muzicale”, menite să susțină dezvoltarea potențialului creativ al copiilor.

DETALII


Parada Micilor Bicicliști
1 iunie | Sema Park

Pe 1 iunie centrul distracției e în 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐕𝐞𝐬𝐭! Sărbătorim într-o zi cât alții în trei 🙂

• Ziua internațională a copilului (1 Iunie)
• Ziua mondială a bicicletei (3 Iunie)
• Ziua mondială a mediului (5 Iunie)

Și lansăm o invitație la un stil de viață sănătos, prin sport și protejarea mediului înconjurător. Evenimentul 🎈 este dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta și senzația de libertate pe care aceasta o oferă.

𝐏𝐚𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐌𝐢𝐜𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐁𝐢𝐜𝐢𝐜𝐥𝐢𝐬̦𝐭𝐢 🚴‍♂️are ca scop promovarea mersului pe bicicletă, în siguranță, în rândul copiilor, de la cea mai fragedă 👶 vârstă și își propune să-i învețe pe cei mai tineri bicicliști regulile care trebuie respectate în timpul deplasării pe două roți, atât individual, cât și în pluton, într-un mediu sigur, relaxat și plin de veselie – ferit de orice trafic rutier 🚦

DETALII


Kids ComicsFest 2024
1-2 iunie | 1UP Gamers Pub

Kids ComicsFest e un eveniment gandit special si dedicat celor mai mici pasionati de benzi desenate, atat cititori cat mai ales desenatori! Weekend-ul 1-2 iunie de la 1Up Gamers Pub (zona Piata Amzei) va fi plin de ateliere de desen, ilustratie, manga si benzi desenate, concursuri cu premii si alte surprize.

Aleea Micilor Artisti da ocazia celor mai tineri creatori sa isi expuna si sa-si vanda operele. Un nou numar al revistei Comics Kids va fi lansat aici insotit si de o mica expozitie a micilor autori!

DETALII


1 IUNIE în Ținutul Distracției: Programul TIC de Ziua copilului
1 iunie | Teatrul Ion Creangă, Sala Mare

Ziua internațională a copilului este marcată la Teatrul Ion Creangă printr-un program inedit, intitulat „1 IUNIE în Ținutul Distracției“, compus atât din reprezentații teatrale, cât și din activități pentru cei mici.

Programul se desfășoară sâmbătă, 1 iunie, între orele 10:00 și 19:00, la Sala Mare din Str. Piața Amzei nr. 13. Povești pline de feerie și veselie și o mulțime de evenimente distractive îi așteaptă pe copii să transforme ziua de 1 iunie într-una de neuitat, în care actul artistic se îmbină cu joaca, dorința de explorare și bucuria de a da frâu creativității și imaginației.

DETALII


SpaceFESTEveniment dedicat explorării spațiului cosmic.

31 mai-3 iunie |Politehnica București

space fest politehnica 2024POLITEHNICA București vă invită la cel mai mare eveniment dedicat explorării spațiului cosmic: SpaceFEST 31 mai-3 iunie 2024!
Participanții vor fi călăuziți în universul captivant al spațiului cosmic printr-o varietate de ateliere, concursuri, gustări spațiale și expoziții de tehnologie de ultimă generație.

👩‍🚀 Timp de 4 zile, SpaceFEST vă face cunoștință cu astronauți faimoși! Printre personalitățile marcante prezente la eveniment se numără Susan Kilrain (astronaut NASA), Domonic A. Antonelli (astronaut NASA) și un al treilea astronaut surpriză. Veți afla totul despre felul în care explorarea spațiului este benefică vieții pe Pământ și despre cât de accesibilă este această carieră.

Program de activități SpaceFEST:

Pentru elevi: Concursuri, workshopuri, experiențe VR și AR, simulatoare de zbor.
Studenți și profesori: Proiecte uimitoare în inginerie aerospațială. Meseriile viitorului…în spațiu, dar și pe Pământ.
Companii: reprezentanți ai industriei aerospațiale din România, cele mai noi tehnologii, soluții și produse, oportunități și investiții în viitor.
Publicul larg: Activități pentru întreaga familie, tehnologii de ultimă oră, imprimare 3D, mâncare pentru astronauți, costume spațiale.

Accesul este gratuit pe bază de înregistrare și generare bilet!

DETALII


Ziua Internațională a Copilului la Muzeul Satului
1 iunie | Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” îi invită pe cei mici să serbeze Ziua Internațională a Copilului, în această sâmbătă, în Satul Nou.

„Academia de mișcare” vă așteaptă la înviorarea de dimineață, la ora 10:30, la scena din Satul Nou. Ziua va continua cu jocuri și voie bună, alături de opera pentru copii „Motanul încălțat”, ateliere de pictură, dans, pictură pe față și expoziția „Copilăria în satul de altădată”, organizată în Cantonul de Drum.

Pe toată durata zilei, pe aleile din Satul Nou, va fi organizat Târgul de jucării, dulciuri, limonadă.

În ziua de 1 iunie copiii care vor trece pragul Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti” vor avea intrare liberă. Program: 9:00 – 19:00. Ultima intrare se face cu 30 de minute înainte de închidere.

DETALII


Kids Fiesta 2024
30 mai – 2 iunie | Arena Națională

Dăm startul celui mai important Festival al verii destinat nu doar copiilor, tinerilor ci și întregii familii!

Suntem pregătiți să deschidem porțile pentru voi pe scena Kids Fiesta 2024!

DETALII


Salonului Internațional de Carte Bookfest
29 mai – 2 iunie | Romexpo

Cea de-a XVII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, cel mai important eveniment al industriei editoriale românești care a reuşit să capete o dimensiune internaţională marcantă, va deschide porțile pe 29 mai, la ora 10.

Salonul Internațional de Carte Bookfest are loc în pavilionul B2 al complexului Romexpo, iar intrarea publicului este liberă. Peste 150 de expozanți din întreaga țară și din Republica Moldova, alături de institute culturale cu reprezentanțe la București, vor fi prezenți zilnic de miercuri, 29 mai, până duminică, 2 iunie, între orele 10-20 (29, 30 și 2 iunie), respectiv 10-21 (31 mai și 1 iunie).

📚 circa un milion de volume, dintre care 3000 de titluri noi
📚 peste 300 de lansări de carte și dezbateri, peste 60 de evenimente dedicate copiilor
📚 peste 40 de evenimente în programul Invitatului de Onoare al Bookfest 2024, Republica Moldova

DETALII


1uniFEST 2024
1 iunie | Parcul Al. Ioan Cuza

🌟 𝐈𝐭𝐬𝐲, 𝐁𝐢𝐭𝐬𝐲, 𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫𝐙𝐚̆𝐩𝐚̆, 𝐒𝐩𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫, 𝐒𝐩𝐚𝐫𝐤 și 𝐃𝐉 𝐃𝐨𝐝𝐢 vă invită la cel mai grandios festival de joacă pentru copii și părinți – 𝟏𝐮𝐧𝐢𝐅𝐄𝐒𝐓! 🎉 Veniți să transformăm împreună ziua de 𝟏 𝐈𝐮𝐧𝐢𝐞 într-o sărbătoare a copilăriei, plină de veselie și culoare. Așteptați-vă la o zi încărcată cu activități creative, sportive, artistice și educative, momente de muzică, dans, magie, spectacole de teatru, concursuri, tombole și multe surprize. 🤗

🎈 Anul acesta, 𝟏𝐮𝐧𝐢𝐅𝐄𝐒𝐓 vă așteaptă în 📍 Parcul Alexandru Ioan Cuza din București, unde veți găsi sute de activități menite să vă stimuleze creativitatea, curajul, prietenia, energia, bunătatea și bucuria.

🎨 Bucurați-vă de activități pline de culoare, spectacole captivante și întâlniri cu 🦸 supereroii preferați! 🆓 𝐈𝐍𝐓𝐑𝐀𝐑𝐄 𝐋𝐈𝐁𝐄𝐑𝐀!

DETALII


Străzi Deschise
1-2 iunie | Calea Victoriei

ce facem cu copilul in bucuresti strazi deschise
facebook.com/strazideschisebucuresti

Cel mai mare eveniment outdoor din București, ”Străzi deschise, București – Promenadă urbană” care transformă, artere aglomerate ale Capitalei în spații pietonale temporare, continuă și în weekendul de Ziua Copilului.

🟢 În zonele desemnate se vor organiza diverse spectacole de teatru, concerte stradale, expoziții, ateliere pentru copii și activități sportive. Peste un milion de bucureșteni și turiști au participat anul trecut la acest eveniment.

DETALII


S-au furat…Poveștile

Spectacol puzzle cu muzică, dans și teatru
2 iunie | Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles”

Fantezie și armonie, într-un spectacol în care copiii sunt invitați pe scenă să se bucure împreună cu interpreții. Niște pirați au furat poveștile! Le țin închise într-un cufăr dar le lasă copiilor, una câte una. Astfel, pătrund în scenă pe rând, personaje îndrăgite din Frumoasa și Bestia, Pocahontas, 101 Dalmațieni, Cartea Junglei, Pisicile Aristocrate, Frozen, Rapunzel, Cenușăreasa și multe altele.

Vă oferim un puzzle cu muzică, dans și teatru, pe care juniorii și seniorii să-l compună, bucuroși că pot da împreună în mintea…poveștilor, alături de căpitanii de corabie și o mulțime de pirați, prinți și prințese, eroi și eroine cu puteri nebănuite, lighioane fel de fel, într-o poveste muzicală cum numai copiii își pot imagina și dori!

DETALII


Bazaar pe Victoriei
1-2 iunie | Victoria Hub

🌟 La începutul de iunie, pe 1 și 2, suntem invitați la Bazaar pe Victoriei, un eveniment dedicat susținerii și promovării micilor afaceri locale. Într-un cadru vibrant și plin de tineri entuziaști, Calea Victoriei devine pietonală, oferindu-vă ocazia perfectă pentru o plimbare de vară ce se transformă într-o sesiune de cumpărături deosebite. Descoperiți produse unice, realizate cu grijă și pasiune de artizani talentați.

📍 Evenimentul se va desfășura în inima capitalei, la Victoria Hub, un loc de poveste care ne oferă atât o grădină superbă cât și un interior fermecător. Pe Calea Victoriei, o arteră plină de viață și istorie, vă veți putea bucura de evenimentul Străzi Deschise, experimentul urban de extindere a spațiilor de recreere și de promenadă unde veți găsi oportunități nelimitate de a vă bucura de un weekend magic.

⏰ Evenimentul va avea loc între orele 11:00-21:00, iar intrarea este gratuită.

DETALII


Fiți cu-Minți Creative Fest 2024
24 mai – 2 iunie | București

În perioada 24 mai – 2 iunie, sunteți invitați să participați la o sărbătoare a artei și culturii, în cadrul celei de-a patra ediții a Fiți cu-Minți Creative Fest. Ca de obicei, evenimentul va aduce în prim-plan o gamă variată de forme de artă vizuală, muzică și arte performative, toate menite să inspire și să susțină următoarea generație de artiști și creativi.

Aceasta este șansa ta de a descoperi talente noi și de a redescoperi artiști consacrați din comunitatea artistică locală. Indiferent dacă ești un artist în devenire sau doar în căutarea unei experiențe culturale deosebite, Fiți cu-Minți Creative Fest este destinația ideală pentru tine.

DETALII


Picnic în familie
8 iunie | Parcul Mogoșoaia

Picnic în Familie, cel mai mare eveniment de acest fel, are loc sâmbătă, 8 iunie, într-o zi specială dedicată copiilor!

În Parcul Mogoșoaia, zona La Sere, te așteaptă o zi plină de distracție și activități pentru întreaga familie. Picnicul urban Social Moms aduce împreună verdele, atelierele creative și educative, jocurile pentru copii și întreaga familie, spectacole pe scenă (teatru, magie, demonstrații sportive, muzică, dansuri, animatori), concursuri și tombolă cu premii pe măsură. Intrarea la acest eveniment este gratuită, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

DETALII


Gustul copilăriei: La cules de cireșe eco
1-2 iunie | Livada Cirese Ecologice – Bogland

Ce poate fi mai minunat decât să petreci Ziua Copilului în mijlocul naturii, într-o livadă de cireșe ecologice? Regasiți gustul copilariei alăturându-vă nouă într-o experiență memorabilă la cules de cireșe, unde va veți putea bucura nu doar de frumusețea naturii, ci și de gustul dulce al cireșelor proaspete.

La acest eveniment, veți avea ocazia să:

🍒 Culegeți si sa savurati cireșe proaspete, sănătoase și ecologice, direct din pom
🌳 Explorați minunata noastră livadă de cireșe ecologice, învăluită în liniștea și frumusețea naturii.
🎨 Participați la activități creative și distractive pentru copii, precum pictură, trambuline, topogane si alte jocuri în aer liber.
🥪 Bucurați-vă de un picnic sănătos și delicios în aer liber, cu produse locale și ecologice.
📸 Capturați amintiri de neuitat cu familia și prietenii în mijlocul peisajului pitoresc al livezii

DETALII


Jazz for Kids – Concert special dedicat copilăriei și veseliei
1 iunie | Casa Radio – Sala Radio

𝐂𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐭̦𝐢 𝐝𝐞 𝟏 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞? Unde vă începeți ziua cu cei mici, cu bucurie și voie bună?
Sâmbătă, pe 1 iunie 2024, de la ora 11:00, 𝐁𝐢𝐠 𝐁𝐚𝐧𝐝-𝐮𝐥 𝐑𝐚𝐝𝐢𝐨 dirijat de 𝐒𝐢𝐦𝐨𝐧𝐚 𝐒𝐭𝐫𝐮𝐧𝐠𝐚𝐫𝐮 îi invită pe copiii de toate vârstele la Sala Radio, la un concert special dedicat copilăriei și veseliei!

„𝐉𝐚𝐳𝐳 𝐟𝐨𝐫 𝐤𝐢𝐝𝐬” nu este doar un eveniment adresat copiilor și celor care iubesc muzica, ci și un spectacol care îi aduce pe scenă pe micii artiști de azi, marii artiști de mâine.
Alături de 𝐁𝐢𝐠 𝐁𝐚𝐧𝐝-𝐮𝐥 𝐑𝐚𝐝𝐢𝐨 vor evolua soliștii David Ivașcu, Maya Sophie Burneci, Eric Daniel Theodoru, Damian Barbu, Octavian Radu, Thalia Profeti, Sonia Radu, Rania Cojocaru, Anastasia Zmău, Ana Parghel-Sârbu, Katia Florea, David Partenie, Teodora Dima, Colin-Justin Doljescu, Timea Beucan, Mario Tudor, Teodora Antal și 𝐂𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐑𝐚𝐝𝐢𝐨 (pregătit de 𝐑𝐚̆𝐳𝐯𝐚𝐧 𝐑𝐚̆𝐝𝐨𝐬).

Veți asculta cunoscute piese îndrăgite precum „Cheek to Cheek” (interpretat inițial de Fred Astaire), „My Little Suede Shoes”, „Moonlight Serenade”, „It Don’t Mean a Thing” dar și fragmente din filme de animație, precum „Pantera Roz”.

DETALII


Ziua Adopției în Parcul Herăstrău
2 iunie | Roaba de Cultură

2 iunie e Ziua Națională a Adopției! Vino să o transformăm împreună într-o zi memorabilă!

Te așteptăm între orele 17:00 și 19:00, în Parcul Herăstrău, la Roaba de Cultură, Zona Pescăruș. Evenimentul include un traseu plin de activități captivante pentru copii: tir cu arcul, face painting, zone senzoriale, jocuri sportive activități interactive și multe altele. Seara va culmina cu o tombolă organizată de TzubyTOYS, unde veți putea câștiga premii SURPRIZĂ!

Veți avea ocazia să ascultați poveștile emoționante ale unor familii care au trecut prin experiența adopției dar și să aflați direct de la specialiștii Tzuby’s Kids informații importante, actuale, despre adopție și situația copiilor din sistemul de protecție.

DETALII


Clinceni Air Show

1 iunie | Aerodrom Clinceni 

Pe 1 Iunie, de la ora 17.00, Aeroclubul României organizează un mega spectacol aviatic pe Aerodrom Clinceni!

DETALII


Party în aer liber la Antipa!
1 iunie | Muzeul Antipa

🤔Curioși să știți ce cuprinde programul special al zilei de 1 iunie 2024 la Antipa❓

Iată activitățile la care puteți participa dacă ne vizitați:↘️

🎈 10:00 – 19:00 – intrarea gratuită în expoziția permanentă a muzeului pentru toți copiii;
🎈 10:00 – 19:00 – Echipa de povestitori #AfostOdata îi invită pe copii să se bucure de o experiență imersivă subacvatică ce are în centru poveștile exploratorilor Grigore Antipa și Emil Racoviță.
🎈 10:00 – 17:00 – activități în grădina Muzeului:

1️⃣. Zona Eco – Creativă:
♻️de la 11:00, 13:00 și 15:00 – „Ateliere de reciclare creativă” susținute de specialiști ai muzeului (grupa de vârstă 4 – 12 ani)
🌱ora 11:00 – „Compostul: secretul solului sănătos” – atelierul despre rețeta perfectă a compostului, susținut de specialistul Bogdan Mihalache (grupa de vârstă 7-12 ani).
2️⃣. Zona de lectură:
📖de la 11:00, 14:00 și 16:00 – Ateliere de lectură, conectare și joacă pentru copii şi părinți, pornind de la volumul „Ce vezi, copile?”, al autoarei Marina Bliderișanu (grupa de vârstă 4-9 ani)
📖de la 10:00, 12:00 și 15:00 – Ateliere de lectură și „analiză științifică”- „Puii de animale” (grupa de vârstă 4-9 ani)
3️⃣. Zona tinerilor artiști – inspirație cu cretă și creioane colorate
4️⃣. Zona party cu dans, muzică și baloane de săpun
5️⃣. Zona Jocurilor:
🎮 11:00 – 13:00 – Ateliere demonstrative de robotică, împreună cu Școala IT
♟10:00 – 17:00 – Ateliere demonstrative de șah, împreună cu Profu‘ de șah
➕10:00 – 12:00 – Ateliere demonstrative de prim ajutor realizate de Crucea Roșie Română (Filialele Sectoarelor 1 și 4)
6️⃣. Zona de face painting și tatuaje amuzante

Evenimentul face parte din proiectul „Casa Pământului”, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București, prin Direcția de Mediu-Serviciul Ecologie Urbană, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului și Zilei Mediului.

‼️Intrarea este gratuită pentru copii, iar activitățile în aer liber se vor desfășura doar în condiții meteo favorabile.‼️


West Side Flower Fest
Cel mai mare festival de flori: Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant și mii de ghivece
31 Mai – 2 Iunie | Parcul Drumul Taberei

West Side Flower Fest (2)Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în Parcul Drumul Taberei, din Sectorul 6 al Capitalei, și pe bulevardul adiacent. Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 6 și va fi unul spectaculos.

Grădini plutitoare pe lac, aranjamente florale gigant, peste 100 de expozanți și comercianți, ateliere, spectacole, conferințe, concursuri, acestea sunt doar câteva dintre surprizele care-i așteaptă pe vizitatori.

Și în acest an, la început de vară, Parcul Drumul Taberei se transformă într-o grădină de poveste. Timp de trei zile, ne vom bucura ochii și sufletul cu frumos: flori de toate felurile, sub toate formele și culorile, aranjamente impresionante, distracție și timp liber de calitate, petrecut împreună, în comunitate.

DETALII


Actualizăm….


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU