11 Podcasturi de Parenting pe care Merită să le Asculți, în Română sau Engleză

Indiferent unde te afli în călătoria ta de părinte, recomandările noastre de podcasturi de parenting te pot ajuta să îmbunătățești relația cu copilul tău, să reușești să gestionezi probleme apărute în familie cu calm și compasiune, într-un cuvânt să devii sau să încerci să fii un părinte un pic mai bun. Ascultă recomandările noastre de podcasturi cu cele mai variate subiecte utile pentru părinți.

Meseria de părinte înseamnă ca zilnic să te confrunți cu situații noi și neașteptate în creșterea sau educarea copilului. Pe măsură ce copilul crește, nevoile, dorințele și comportamentele acestuia se schimbă atât de repede, încât nu știm întotdeauna cum să facem față anumitor situații. În astfel de cazuri este util să aplecăm urechea la acei experți în educație parentală sau părinți experimentați. Dacă nu ai la îndemână timp liber suficient pentru a te documenta, un podcast pentru părinți pe care să îl poți asculta la plimbare, în metrou sau la volan este varianta ideală.

11 Podcasturi de Parenting pe care Merită să le asculți + un bonus super util

1. mame | ROMÂNĂ

mame podcastmame este un podcast produs de DoR, documentat de reporterii Oana Sandu și Ana Maria Ciobanu, despre maternitate, copii de toate vârstele și universul din jurul lor.

De găsit pe Spotify, Soundcloud, Apple Podcasts și dor.ro

VIDEO. 5 Animații Fascinante Create cu Ajutorul Inteligenței Artificiale

2. Podcast cu Diana  | ROMÂNĂ

Diana Vijulie este psiholog, instructor certificat în disciplină pozitivă și în terapia prin artă, blogger și podcaster. Mama Emei și a lui Filip te așteaptă în podcast și pe blog cu idei bune, gânduri frumoase, o atmosferă caldă și primitoare.

Ascultă în playerul de mai jos sau pe podcastcudiana.ro.

RECOMANDARE. 5 Pătuțuri de Bebe Populare din Lemn pentru un Somn Liniștit în Familie

3. Motherhood in Black & White | ENGLEZĂ

motherhood in black and white podcast parenting gokidGăzduit de 2 mame ale generației X – Kaanji Irby și Tara Campbell. Două femei de culori diferite, care provin din lumi diferite, dar devenite prietene apropiate prin experiențele împărtășite ca „mame de băieți” din suburbie, femei care lucrează în medii profesionale dominate de bărbați și dragostea pentru hip-hop-ul anilor 90.

Bucurați-vă de discuții oneste, empatice și amuzante despre educație și cultură pop, tragedii și triumfuri ale mamelor pe Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsStitcher, and Buzzsprout

4. Hand in hand Parenting Podcast | ENGLEZĂ

hand in hand podcastHand in Hand Parenting este un podcast care îi ajută pe părinți atunci când educația devine dificilă. Abordarea parentală Hand in Hand construiește familii rezistente și comunități de sprijin de părinți și profesioniști. Podcastul pune compasiunea, căldura, încrederea și colaborarea în centrul ideii de parenting, apreciază echilibrul dintre viața profesională și viața privată.

Inspiră-te pe handinhandparenting.org.

10 Cărți Importante pentru Părinți despre Inteligența Emoțională a Copilului

5. The Mom Hour | ENGLEZĂ

the mom hour podcastUn podcast săptămânal pentru părinți ce a depășit pragul de 300 de episoade, The Mom Hour creează o comunitate de sprijin pentru mamele de pretutindeni. Este co-găzduit de Meagan Francis și Sarah Powers, mame care au împreună opt copii! Ele discută o multitudine de subiecte legate de misiunea de părinte: rușinea mamei, privarea de somn, antrenamentul la oliță, pubertatea și multe altele.

De găsit pe Apple PodcastsGoogle PodcastsSpotifyStitcher, și themomhour.com.

20 Câini Potriviți pentru Familii cu Copii. Cum Alegem Cățelul Ideal pentru Cei Mici

PAGINA URMĂTOARE


 RECOMANDARE

1
2
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU