14 Evenimente pentru Copii în 18-19 Ianuarie la București

București

Cum spunea un fost prim-ministru în viață, iată-ne și în 20-20! 😆

Îți dorim un an mai bun și cu decizii înțelepte!

Ne pregătim pentru un weekend înnorat în București, cu doar câteva grade în termometre și șanse foarte mici de precipitații. Profităm de timpul liber pentru a ieși la aer curat (verifică pe Airly dacă vrei să te asiguri, au aplicații pentru Android și App Store), dar și la cele mai interesante evenimente creative și distractive indoor pentru cei mici. 

Vezi mai jos lista noastră de recomandări, evenimente pentru copii şi părinţi în weekendul 18-19 ianuarie la Bucureşti: ateliere, spectacole, piese de teatru şi filme.

Nu uita că puteți merge la unul dintre 12 patinoare deschise care ne așteaptă să facem mișcare pe gheață în familie!

La mulți ani!

1Atunci cand programarea se invata folosind si roboti fizici, procesul devine nu doar mai usor, dar si mai atragator si mai distractiv. Viitorul consta nu doar in abilitatea de a folosi noua tehnologie, ci in a crea acea tehnologie! Pregatim copiii de azi pentru tehnologia de maine. Atelierele de Programare și Robotică cu Piese LEGO® EduBricks ajută elevii să descopere elementele de știință și tehnologie într-un mod distractiv și practic, dar în același timp să își dezvolte încrederea de sine precum și abilități de viață esențiale. Data de începere a cursurilor este 18 ianuarie.

2 Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 18 ianuarie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Erupțiile vulcanilor sunt spectaculoase, dar oare ce se întâmplă în interiorul vulcanilor atunci când erup? Vom pune intrebări, vom specula, vom vedea ce și cum se intamplă practic, iar la final vom analiza și trage concluzii pe baza observațiilor făcute în timpul experimentelor. Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email [email protected] Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

3 SoulKids Quickstart este un atelier de life-skills pentru copii intre 6 si 12 ani care ajută copilul să dezvolte încredere în sine, îl incurajează să găsească ceea ce îl face pe el special și să nu se compare cu alții, să fie perseverent, să gândească pozitiv, să fie deschis la a încerca lucruri și experiențe noi, să pășească în afară zonei lui de confort și să lucreze în echipă. Totul se transmite prin jocuri și povești. Copiii se distrează de minune și învață în același timp lecții importante pentru viață lor. Pentru că fiecare copil să primească atenție individuală, grupa va fi de maxim 8 copii.

4Invita-ti copilul la atelierele de dezvoltare personala prin teatru, unde isi va descoperi emotiile, isi va antrena mintea şi dezvolta vocabularul, limbajul non-verbal, atenţia si gândirea creativa.  Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă acestora o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă. Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email [email protected]

5 La atelierul senzorial pentru bebeluși Rece și metalic exploram obiecte metalice și încurajăm descoperirea de noi texturi în cadrul unui atelier senzorial interactiv, dedicat tandemului părinte-copil. Cu ajutorul coșului senzorial cu obiecte metalice, vom stimula curiozitatea copiilor și îi vom spijini să descopere obiecte reci. Vom explora bazinul cu făină nisipoasă și vom descoperi textura gelatinei. Vom interacționa cu texturi înghețate, vom trasa urme de culoare, vom învăța și ne vom dezvolta prin joc.

TEATRU

6Teatrul Coquette ne așteaptă duminică la următoarea reprezentație a spectacolului „Frumoasa din Padurea Adormita”! Celebra poveste a Fratilor Grimm sta la baza unui spectacol plin de umor si magie. Cum se implinesc visele si sperantele si cum dintr-o invidie fara masura se naste un intreg plan de razbunare si de distrugere a fericirii.

7Măi, Purcei, Purcei, Purcei, faceți să rămâneți 3! Ia vedeți cum construiți, ce metodă folosiți ca să fiți la adăpost. Zău așa…Nu are rost…Să ajungeți prânz de Lup… Cum s-or descurca sau nu, ai să vezi de vii și tu! Știu să cânte, să danseze, sigur o să ne distreze…Pianistul nostru-n strună le-o cânta…Cei ce se-adună vor râde multicolor- promisiune marca Teatropolis Junior, la spectacolul Cei trei purcelusi & Live Piano!


  FILME

8Din 17 ianuarie pe marile ecrane din România se lansează filmul Dolittle (2020). După ce și-a pierdut soția în urmă cu șapte ani, excentricul dr. John Dolittle (Downey), un veterinar extrem de îndrăgit din Anglia victoriană, se izolează în spatele porților conacului său, singura companie fiindu-i o menajerie de animale exotice. Dar, când tânăra regină Victoria (Jessie Buckley) se îmbolnăvește grav, Dolittle pornește cu mari ezitări într-o călătorie plină de aventuri către o insulă mitică pentru a căuta leacul care o va vindeca pe regină.

9 Cinema Elvira Popescu ne aşteaptă la Oscar Weekend 2020: 6 dintre cele 10 filme propuse pentru Oscarul pentru cel mai bun film străin se vor vedea doar pe ecranul de la Cinema Elvire Popesco. Două dintre ele – THOSE WHO REMAINED de Barnabas Toth si ATLANTIQUE de Mati Diop – în premieră naţională!

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 18 IANUARIE

EVENIMENTE COPII 18-19 IANUARIE 2020.JPG

DUMINICĂ

19 IANUARIE 2020

TEATRU

10 Teatrul Coquette ne invita la spectacolul pentru copii Califul Barză, cu umor adecvat copiilor, inspirat dupa povestea cu acelasi nume din „1001 Nopti”. Un spectacol inspirat din minunatele povești din “1001 Nopți” și dramatizare a basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff. O frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs.

SPECTACOLE

11Alege să-ți petreci weekendul sănătos și distractiv! În data de 19 ianuarie , vă invităm la o ședință de salinoterapie și un spectacol susținut de circul ”As” în cadrul Salina by ABC! O ediție nouă a Circului AS pentru lumea copiilor, „Arlechino”,cu artiști care au participat la emisiunile ,,Next Star” , ,,La Maruta”, și ,,Românii au talent”.

12Descurcăreața Colombina revine la Opera Comică pentru Copii, de data aceasta în chip de zână, ca să o ajute pe Livietta să-și găsească alesul inimii. După numeroase aventuri, împreună cu spiridușul Arlechino, prietenul său de nădejde, Colombina reușește prin magie să descopere secretul iubirii dintre Livietta și pungașul Tracollo.

ATELIERE

13Kidduino deschide atelierul de invenții. Adică workshopul. Clubul. Cum vreți să-i spuneți. Se poate înscrie oricine între 5 și 55 de ani (chiar și peste). Nu e necesară nicio cunoștință, doar dorința, măcar incipientă, de a face. Învățăm împreună de toate: de la simple construcții mecanice, la robotică, electronică aplicată și programare.

EXPOZIȚIE

14„Vino să vezi cum joacă natura snake” este noua expoziție temporară de reptile vii, deschisă la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa. Expoziția încearcă să răspundă la întrebarea pe care probabil mulți dintre noi ne-am adresat-o: cum ar arăta o lume fără șerpi? Admirați diversitatea acestor animale uimitoare și întâlniți-vă cu unele dintre cele mai fascinante specii de șerpi de pe glob.


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU