8 Cele Mai Rentabile Pompe de Sân Electrice

Pentru că ești unică, și pompa de sân pe care o folosești ar trebui să fie la fel, adaptabilă nevoilor tale. Asigură-te că iei în calcul toate caracteristicile importante ale pompelor de sân comercializate în prezent. Dacă ne întrebi pe noi, ar fi confortabil ca pompa să fie electrică și ușor de transportat, să aibă cupe care să se potrivească mărimii sânilor, să îi poți regla nivelul de aspirație sau chiar viteza de pompare.

În plus, mămicile au ajuns în timp la concluzia că e foarte util să fie portabilă, pentru a o lua după tine atunci când te deplasezi. De asemenea e bine să fie silențioasă, ca să nu te obosească sau să atragă atenția dacă o utilizezi într-un loc public.

Te gândești să nu alăptezi? Trebuie să știi că laptele matern este cea mai bună formă de nutriție pentru copil. Oferă nutrienții necesari bebelușului pentru dezvoltare, îl ajută pe copil să lupte împotriva infecțiilor în timpul copilăriei.

Alăptarea prezintă beneficii și pentru sănătatea mamei care alăptează. Pe termen scurt, alăptarea ajută care recuperare după naștere să se facă mai rapid. Oxitocina produsă în timpul alăptării ajută la contractarea uterului și readucerea acestuia la dimensiunea inițială. Ea are de asemenea ca efect și diminuarea sângerării după naștere.

Atunci când copilul se îmbolnăvește, el transmite de cele mai multe ori germeni și părinților, determinând sistemul imunitar să răspundă și să producă anticorpi. Acești anticorpi pot fi transmisi copilului prin alăptare, pentru a-l sprijini pe acesta în lupta împotriva infecției.

Îți recomandăm și:  Dieta Mamei care Alăptează. Soluţii pentru Îmbunătăţirea Lactaţiei

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

De fapt Organizația Mondială a Sănătății recomandă hrănirea bebelușului, cel puțin în primele 6 luni de viață, numai cu lapte matern, fără apă sau alte lichide sau solide. Ulterior este recomandată introducerea de alimente complementare (solide) alături de continuarea alăptării timp de 2 ani sau atâta timp cât mama și copilul aleg să continue.

Pompele de sân sunt de doua feluri: manuale si electrice. Cea manuală conferă o anumită senzație de confort în utilizare, iar pompa electrică este mai eficientă și prietenoasă cu o mămică epuizată sau care vreau să evite depresia postnatală, și de aceea și alege să se odihnească și în timpul utilizării pompei.

Acesta este motivul pentru care am ales să îți recomandăm câteva dintre cele mai rentabile pompe de sân electrice și portabile:

1. Pompa de sân electrică 2in1 EasyCare Baby

Pompa de san electrica 2in1 EasyCare Baby, Portabila
Pompa de san electrica 2in1 EasyCare Baby, Portabila

Pompa EasyCare Baby este eficientă, simplă și super utilă. Dotată cu clasicele funcții de masaj de stimulare a lactației (10 niveluri) și suctiune – 15 niveluri de putere, pompa este portabilă, compactă și cu acumulator reincarcabil cu durata lungă de funcționare, fapt ce o face ideală pentru călătorii, dar și pentru utilizare la domiciliu, la maternitate sau chiar birou. Datorita design-ului antireflux, laptele curge direct de la sân în biberon. Este dotată cu afișaj digital de mari dimensiuni și butoane tactile ce permit o utilizare facilă și intuitivă. Toate materialele utilizate sunt testate și certificate fără BPA. Dimensiune cupei pentru sân are mărime universală de 24 mm. Un model de pompă de sân foarte rentabil, întrucât oferă multiple facilități la un preț rezonabil.

Detalii și preț aici.

 

2. Pompa de sân Electrică Dublă, WOWSTEP® STEP100

Pompa de San Electrica Dubla, WOWSTEP, STEP100 cu 2 Biberoane, Functie de Masaj, Afisaj Digital, Complet Detasabila, Capacitate de 300 ml, fara BPA, Zgomot Redus
Pompa de San Electrica Dubla, WOWSTEP, STEP100

Pompa de sân WowStep este un model electric, cu acumulator, dotată cu 2 dispozitive de aspirație pentru a putea fi folosită în același timp la ambii sâni. Cupele pentru mameloane sunt realizate din silicon moale și diametru de 90 mm, pentru o fixare bună și o aspirație confortabilă și nedureroasă. Pompă are 3 moduri de funcționare, cu 9 niveluri de intensitate. Funcția de stimulare pregătește sânul pentru extragerea laptelui, funcția de masaj este potrivită pentru a ameliora disconfortul, iar funcția de aspirație extrage eficient laptele. Și această pompă este prevăzută cu afișaj digital care indică modul de funcționare, nivelul de intensitate, durata ședinței de pompare și nivelul bateriei.

Detalii și preț aici.

3. Pompa de sân electrică Doopser™ DPS-005 Premium

Pompa de san electrica Doopser™ DPS-005 Premium, cu acumulator si biberon cu senzor de temperatura , LED touch screen , stimulare (masaj) si extragere , zgomot redus
Pompa de san electrica Doopser™ DPS-005 Premium

Doopser DPS-005 este un model foarte ușor de pompă de sân, fiind ideal pentru mamele care călătoresc sau care se întorc la locul de muncă. Poate fi folosită pentru extragerea și stocarea unei rezerve de lapte pentru momentele în care mama nu poate fi lângă bebeluș. Designul este foarte atractiv, astfel încât mamele care se întorc la birou îl pot vedea că pe un mic gadget. Este un model de pompă electrică ce poate fi folosită fie pentru pompare simultană sau doar la unul din sâni. Este dotată cu senzor de temperatură a laptelui, și pentru că este silențioasă (doar 30 db) va putea fi folosită în aceeași cameră în care doarme bebelușul.

Detalii și preț aici.

4. Pompa de sân 2in1 Esperanza Gemelos ECM003B

Pompa de san Esperanza Gemelos ECM003B, 2in1, Sticla, 150ml, Alb-Albastru
Pompa de san Esperanza Gemelos ECM003B

Designul unic al pompei Esperanza Gemelos face ca laptele să curgă direct în biberon, de aceea nu trebuie decât să deconectezi pompa și să atașezi tetina specială, iar masa bebelușului este gata. Garnitura de silicon are un efect similar unei veritabile pernuțe de masaj, ajutând la declanșarea reflexului de ejecție a laptelui și eliminând orice durere pe durata mulsului. Designul este compact, curățarea ușoară, iar asamblarea rapidă și intuitivă. În momentul pornirii, pompa funcționează automat în modul stimulare, cel care imită suptul bebelușului și ajută la creșterea secreției de oxitocina și automat la eliminarea laptelui. Oferă 5 setări ale nivelului de stimulare și 9 setări de nivel de putere de pompare, pentru setare în funcție de nevoia individuală. Este silențioasă chiar și la puterea maximă! Cele 3 moduri de alimentare disponibile (o priză USB, baterii și o sursă de alimentare) permit utilizarea pompei acasă sau în deplasare.

Detalii și preț aici.

5. Pompa de sân electrică portabilă Kidscare KC105

Pompa de san electrica portabila Kidscare KC105
Pompa de san electrica portabila Kidscare KC105

Pompa de sân electrică portabilă Kidscare KC105 este prevăzută cu baterie reîncarcabilă și putere de aspirație reglabilă. Are un design unic și modern, ce conferă poziție de ședere comodă și stare relaxată în timpul utilizării. Oferă 10 niveluri de stimulare ale pompei pentru o extracție confortabilă, 15 niveluri de aspirație ale pompei pentru o extracție eficientă și afișaj digital care indică nivelul bateriei și nivelul de utilizare. Un model rentabil pentru aproape toată gama de facilități utile pentru o pompă de sân.

Detalii și preț aici.

6. Pompa de sân electrică Bebumi BS Eco

Pompa de san electrica Bebumi BS Eco, Pisica, Alb
Pompa de san electrica Bebumi BS Eco

La un preț competitiv, pompa de sân electrică Bebumi BS Eco este un modul rentabil ce oferă numeroase beneficii apreciate de mămici. Confort datorat designului ce permite pomparea în poziție verticală sau în timp ce mama stă așezată, fără că această să stea în picioare sau să se aplece deasupra recipientului. Pernuțele de masaj stimulează lactația într-un mod plăcut, creând senzația de alăptare a bebelușului. Controlul intensității optime de pompare cu butoane de reglare. Dimensiunile reduse și formă compactă a pompei permit transportarea acesteia și pomparea oriunde.

Detalii și preț aici.

7. Pompă Electrică de San idealStore BerdsenElectric

Pompa de San Electrica idealStore BerdsenElectric, Doua Faze, Putere Reglabila, Panou de Control, cu Acumulator
Pompa de San Electrica idealStore BerdsenElectric

Datorită construcției sale simple, pompa de sân idealStore BerdsenElectric poate fi ușor dezasamblată pentru a igieniza fiecare piesă din ansamblu. Bateria inclusă este durabilă și permite utilizarea pompei și în deplasări. Încărcarea se face la fel ca la un telefon mobil, prin conectarea la priză sau prin cablu USB. Panoul de control este intuitiv și permite atât verificarea bateriei cât și selectarea sau ajustarea intensității modului: stimulare sau masaj.

Detalii și preț aici.

8. Pompa de sân electrică dublă Midmoon®

Pompa de san electrica dubla,Midmoon®, Polipropilena, Viteza reglabila
Pompa de san electrica dubla Midmoon®

Pompa de sân electrică dublă Midmoon® cu USB oferă la un preț mic aspirație puternică în 4 trepte și fără durere. Este portabilă și destul de silențioasă. Este albă, produsă din polipropilenă. Poate fi o soluție rentabilă dacă nu te încadrezi într-un buget mai mare.

Detalii și preț aici.

Îți recomandăm și:

6 Pompe de Sân Eficiente și Confortabile pentru un Bebe Fericit – Caracteristici Esențiale

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU