Filme pentru Copii la Cinema

Fantoma din Canterville
(The Canterville Ghost – 2023)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Pe măsură ce secolul al XIX-lea face loc celui de-al XX-lea și invențiile științifice aduc noi modalități de a călători și de a vedea lumea, o familie americană modernă se mută în casa lor de la țară recent cumpărată: conacul Canterville din Anglia. O casă bântuită de o fantomă! Sir Simon de Canterville bântuie cu succes zona de peste trei sute de ani, dar își găsește nașul atunci când încearcă să îi sperie pe nou veniți.

Premiera: 27.10.2023
NOta IMDB: 7.7
Vârsta recomandată: +10 ani

DETALII FILM

Trolii: Se strânge trupa
(Trolls Band Together – 2023)

• film pentru copii și adulți la cinema •

După doi filme în care au avut roluri de prieteni apropiați și au flirtat neîncetat, personajul Poppy, interpretat de Anna Kendrick, și Ciot, jucat de Justin Timberlake, au devenit în cele din urmă un cuplu oficial (#cioppy)! Pe măsură ce relația lor se aprofundează, Poppy descoperă că Ciot ascunde un trecut misterios. În trecut, el a făcut parte din trupa populară BroZone, trupa sa preferată, alături de cei patru frați ai săi: Floyd (jucat de Troye Sivan), John Dory (interpretat de Eric André; cunoscut din Sing 2), Spruce (portretizat de Daveed Diggs) și Clay (rol interpretat de Kid Cudi). BroZone s-a destrămat când Ciot era încă un copil, la fel ca și familia lui, iar de atunci el nu și-a mai văzut frații.

Premiera: 20.10.2023
NOta IMDB: 6.2
Vârsta recomandată: +5 ani

DETALII FILM

Patrula junglei: Turul lumii
(The Jungle Bunch 2: World Tour – 2023)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Echipa din inima junglei se află într-o cursă contracronometru, cu doar câteva săptămâni la dispoziție pentru a parcurge globul în căutarea unui elixir salvator. Poțiunea magică este singura lor speranță de a salva jungla pe care o iubesc din ghearele unui vrăjitor malefic învăluit în mister.

Premiera: 08.09.2023
NOta IMDB: 7.0
Vârsta recomandată: +5 ani

DETALII FILM

Bobiță și Buburuză 5. – Povestea lunilor
(Bogyó és Babóca 5. – Hónapok meséi – 2023)

• film pentru copii și adulți la cinema •

De-a lungul ultimilor zece ani, Bobiță și Buburuză au rămas aceeași serie de desene animate adorată de copiii din creșe și grădinițe. În „Bobiță și Buburuză 5 – Povestea lunilor”, filmul animat ne poartă în călătoria fascinantă a schimbărilor de anotimpuri, sub forma a douăsprezece povești scurte. Fiecare lună aduce noi provocări și ocazii pentru ca acești simpatici eroi să se distreze împreună. De la un carnaval de neuitat în februarie, la săritul coardei în aprilie, trecând prin prepararea delicioasei înghețate de fructe în iulie și până la schimbul de cadouri surpriză în decembrie, aventurile lor sunt pline de emoții. În cea de-a treisprezecea poveste, participarea lor la un concurs dezvăluie că oricine, chiar și Doctorul Bufniță, întotdeauna atent la detalii, poate comite o eroare.

Premiera: 01.09.2023

DETALII FILM

Patrula cățelușilor: Filmul cel mare
(PAW Patrol: The Mighty Movie – 2023)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Skye a simțit dintotdeauna că prietenii ei, Chase, Liberty, Marshall, Rubble, Rocky și Zuma, nu înțeleg cu adevărat cât de valoroasă este în echipă. Cu dorință de a dovedi că poate aduce un aport semnificativ echipei, Skye primește o oportunitate unică atunci când un meteor misterios se prăbușește în Adventure City. Acest eveniment magic le conferă ei și celorlalți puteri nebănuite, transformându-i în Mighty Pups. Cu toate acestea, pacea nu durează mult timp, deoarece primarul Humdinger evadează din închisoare și formează o alianță periculoasă cu Victoria Vance, o expertă în meteori, pentru a fura cristalele cu puteri ale cățeilor. Skye și prietenii ei trebuie să se unească pentru a-și proteja puterile și a salva orașul de amenințarea lor.
Premiera: 29.09.2023
Vârsta recomandată: +4 ani

DETALII FILM

Țestoasele Ninja: Haosul mutanților
(Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem – 2023)

• film pentru copii și adulți la cinema •

După o perioadă lungă în care au trăit retrași din lumea umană, țestoasele își propun să-și cucerească locul în inimile locuitorilor din New York și să se integreze ca adolescenți obișnuiți, prin acte de curaj și eroism. Ghidate de noua lor prietenă, April O’Neil, se alătură luptei împotriva unui sindicat misterios al crimei. Cu toate acestea, provocările se înmulțesc când o armată de mutanți amenință să le schimbe destinul în mod dramatic.

Premiera: 11.08.2023
NOta IMDB: 7.5
Vârsta recomandată: +7 ani

DETALII FILM

Piloții de raliu
(Rally Road Racers – 2023)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Într-o misiune de a salva casa bunicului său și întregul sat, un animaluț adorabil dar incredibil de încet trebuie să înfrunte propriile limități și să depășească lipsa de experiență pentru a triumfa într-o cursă plină de aventuri pe Drumul Mătăsii.

Premiera: 07.07.2023
NOta IMDB: 5.2
Vârsta recomandată: +5 ani

DETALII FILM


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
14-30 Iunie 2024

Orasul:
București

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL