Weekend de Referendum și Alegeri Europarlamentare. 16 Recomandări de Evenimente | 25-26 Mai

Weekendul 25-26 mai este marcat de referendumul pentru justiție si de alegerile europarlamentare. Cu siguranță cea mai mare parte a bucureștenilor vor evita plecările la acest sfârșit de săptămână și vor rămâne în București pentru a-și exercita dreptul de vot.

Le dăm motive în plus pentru a face acest lucru și aducem cele mai importante recomandări de ateliere, târguri și festivaluri, spectacole și alte evenimente pentru copii și părinți organizate la București în weekendul 25-26 mai.

Weekend minunat!

vremea bucuresti 25-26 mai 2019
meteoblue.com

SÂMBĂTĂ

25 MAI 2019

ATELIERE

1

Imbarcarea pe Nava eXplorer! Sa ai la tine, curiozitatea! Exploreaza, Experimenteaza, Descopera, Afla! Te așteptăm la „Calatorie spre centrul pamantului si inapoi”, un atelier de stiinta si supravietuire pentru copii de 4-10 ani. Practic, experimental, facut pentru curiosi. Ai un copil curios si pus pe explorat? Atunci aici este locul potrivit pentru el!
 –

2Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

3Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 25 mai – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Forta vibratiilor este misterioasa si poate da nastere unor experiente si jocuri dintre cele mai surprinzatoare! Oare cum putem produce vibratiile? Dar sunetul, cum credeti ca il putem vedea? Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email [email protected] Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

4 Atelierele de teatru și actorie pentru cei mici, reprezintă o călătorie în lumea minutata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă. Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email [email protected]


TABERE 2019

Taberele de Construcții eematico
 Arhitectură 10-14 ani | Skylab 4-9 ani și 7-14 ani | Părinți și copii 4+ ani

eematico tabara de arhitecturaeematico este cu ochii în patru după ultimii arhitecți juniori care să completeze echipa pentru marea aventură de vară: Tabăra de Arhitectură. Copiii de 10-14 ani trec prin toate etapele unei construcții și construiesc un proiect la scară mare, de la zero. O mulțime de prietenii se vor lega, pentru că este importantă coordonarea de echipă. Cu toate astea, fiecare junior are ocazia să-și arate viziunea în acest proiect. Înscrieri în tabăra de arhitectură: https://www.eematico.org/cursuri-si-activitati/tabere-de-constructii-eematico-7-12.

 

TÂRGURI ȘI FESTIVALURI

  5

Pentru al doilea an, în cadrul evenimentului Bazar de Cotroceni, locuitorii cartierului și micile afaceri din zonă își deschid curțile, atelierele, terasele și inimile și vă așteaptă la promenadă.Scoatem la mezat ce mai avem prin casă: haine sau bijuterii, obiecte decorative sau practice, mobila sau jucarii și alte little treasures din cufărul vechi.

  6

Fericirea e atunci când ești mulțumit de ceea ce ai și te bucuri din plin de asta. Dar mai presus de atât, adevărata cale spre fericire este acea de a-i face pe ceilalți fericiți.” Asumându-și acest îndemn al lui Robert Baden Powell – fondatorul mișcării cercetășești, Cercetașii României au creat Festivalul Luminii, un eveniment care sa te scoată din cotidian și să te aducă mai aproape de bucuriile simple ale vieții. INTRAREA ESTE LIBERĂ!

  7Când se lasă luna lui Florar peste București, reînvie o tradiţie veche de sute de ani, Târgul Moşilor la care este invitată toată suflarea orașului. Anul acesta, tradiționalul Târg de Moși de la Grădina cu Artiști poate fi vizitat și în weekendul 25 – 26 mai, în Grădina Icoanei iar intrarea este liberă.

 8  Mamici, tatici, copii si bunici, sa fiti pregatiti, pt ca pe 25 mai ne adunam din nou la Terasa Doamnei la Vegan Garden Market #12, pregatiti cu cele mai sanatoase, gustoase si minunate ingrediente pentru bucataria saptamanala.

CURSA

 9 

Cursa de Rățuște „Rotaract” 2019, cea mai amuzantă cursă revine într-o ediție aniversară de 5 ani! Cluburile Rotaract din București te așteaptă și anul acesta să îți susții rățuștele care se vor întrece pe Dâmbovița în data de 25 mai 2019. Scopul lor este să ne ajute să protezăm copiii hipoacuzici, de aceea se pregătesc intens pentru a fi în cea mai bună formă în ziua cursei.
Alătură-te și tu și contribuie la crearea unei noi senzații pentru acești copii: senzația auditivă!

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 25 MAI


DUMINICĂ

26 MAI 2019

Alegeri Europarlamentare. De ce să Votăm?

26 Mai 2019 - Alegeri Europarlamentare10 De ce să ne deranjăm să votăm? Cu siguranță există motive aparent raționale pentru care o mare parte din populație alege să nu își exprime opțiunea la alegerile parlamentare sau prezidențiale. În același timp rezultatele pozitive al unei astfel de atitudini se lasă așteptate. Ceea ce nu se poate spune despre cele negative: nivelul de trai, infrastructura, problemele din educație sau cele din sistemul de sănătate. Vezi câteva argumente în acest sens de la specialiști și personalități.

ATELIER

11 Dăruiți-i copilului o experiență senzorială inedită și bucurați-vă și voi părinții, alături de el, petrecând timp de calitate în familie. Vă invităm la „Făbricuța de parfum” de la Căsuța lui ShoShon, o experiență senzorială în familie la care simțim și testăm arome, creăm parfumuri naturale pentru copii și oameni mari. Armonia aromelor va fi prezentă, vom afla povesti interesante despre parfum, și ne vom bucura din plin de darurile minunante ale naturii.

PROGRAM TRANSFORMAȚIONAL

12

Incredere în sine, gândire pozitivă, răbdare, perseverența, lucrul în echipă, cum sa te uiti la ce ai tu special si sa nu te compari cu altii sau bullying, totul prin povesti si jocuri. Copiii se distreaza de minune si invata in acelasi timp lectii importante pentru fericirea si succesul lor la SoulKids, un atelier de life-skills pentru copii de 6-12 ani creat in Singapore si care vine pentru prima data in Romania. QuickStart este programul introductiv, de 3 ore, care le prezintă copiilor învățăturile esențiale SoulKids.

TEATRU

13 Când inteligența lipsește cu desăvârșire la unii, își face loc năstrușnicia la alții. La fel se întâmplă și în Prostia Omenească, un spectacolul Coquette plin de umor, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Copii vor învăța că inteligența este una dintre puținele trăsături sau daruri pe care le are omul din naștere, care trebuie cultivată. Vom vedea că povara prostiei este una dintre cele mai grele de dus.

SPECTACOLE

14

În lipsa caprei, plecată în sat la cumpărături, lupul îl răpește pe iedul cel mare, care neatent din cauza dispozitivelor smart, nu realizează că vocea nu-i a mamei și îi deschide ușa. Fapta lupului va fi pedepsită crâncen de mama grijulie și iubitoare. Întâmplarea din Pădure este un spectacol muzical de teatru cu actori și păpuși, live și interactiv 2-11 ani, o adaptare parodică  a binecunoscutei povești Capra cu trei iezi, ce transformă povestea într-o situație actuală, din care copiii trebuie să învețe că trebuie să fie atenți la persoanele străine din jurul lor și la intențiile lor.

15 Dragi COPII – mai mici, mai mari, Magicianul Poveștilor și asistenții săi, duminică de duminică vă aşteaptă la Spectacole de Teatru interactiv pentru Copii de 4 -10 ani, în Sala MEDIA, la TNB, unde vor să vă arate drumul prin Împărăția Poveștilor. Premiera o veţi construi împreună, pentru că fiecare spectacol aduce altă poveste şi pe copii în scenă, în rolurile mult dorite. Ei sunt de fiecare dată BUNII din poveşti, iar actorilor le revin personajele negative.

MEGA POPSTIX

16 Mega Image te așteaptăm în Parcul Izvor, la evenimentul de schimb Mega Popstix. Pregătește-ți dublurile și organizează-ți colecția pentru că ți se pregătesc mega sesiuni de schimb, ateliere creative și un super concert Lidia Buble.

TÂRGURI ȘI FESTIVALURI
  • Pentru al doilea an, în cadrul evenimentului Bazar de Cotroceni, locuitorii cartierului și micile afaceri din zonă își deschid curțile, atelierele, terasele și inimile și vă așteaptă la promenadă.Scoatem la mezat ce mai avem prin casă: haine sau bijuterii, obiecte decorative sau practice, mobila sau jucarii și alte little treasures din cufărul vechi.
  • Când se lasă luna lui Florar peste București, reînvie o tradiţie veche de sute de ani, Târgul Moşilor la care este invitată toată suflarea orașului. Anul acesta, tradiționalul Târg de Moși de la Grădina cu Artiști poate fi vizitat și în weekendul 25 – 26 mai, în Grădina Icoanei iar intrarea este liberă.

Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU