10 Evenimente de Weekend la București | 31 August – 1 Septembrie

București

Îți aducem cele mai interesante evenimente pentru copii și părinți în weekendul 31 August – 1 Septembrie la Bucureşti: festivaluri, ateliere, spectacole și alte evenimente speciale!

vremea bucuresti 31 august - 1 septembrie 2019
meteoblue.com

Weekend minunat!

SÂMBĂTĂ

31 AUGUST 2019

SPECTACOL

1 In spectacolul Punguța cu Doi Bani de la Teatrul Ţăndărică povestea originală este păstrată, dar apar personaje noi, în fiecare scenă, care nu fac altceva decît să scoată in evidenţă calităţile straşnice ale cocoşului năzdrăvan. Deliciul şi hazul este dat de isteţimea animalelor care, in plan simbolic, gândesc, vorbesc, acţionează şi mai ales, simulează ca şi oamenii. Spectacolul are umor, savoare, haz, culoare, ingrediente de care se pot amuza atât cei mici cât şi cei mari.

JOACĂ

2Castelul Magic te așteaptă cu o binemeritată porție de joacă, îndulcită cu prăjituri aromate și activități inedite! 3 ore pline de distracție cu jocuri, pictură pe față, baloane modelabile și un candy bar cu dulciuri sănătoase, făcute din ingrediente naturale de prietenii noștri de la Magic Days Concept.

ATELIERE

3Atelierul de pictura Feel Like Art se adreseaza tuturor. De la mic la mare, vino sa dai libertate imaginatiei tale, sa te relaxezi si sa te destinzi prin arta. Vom picta pe tricouri, ne vom relaxa, vom socializa, vom rade si vom da viata imaginatiei noastre. Tematica este la libera alegere! Acest atelier de pictura se adreseaza: copiilor, familiilor, cuplurilor, prietenilor si nu numai si va fi facilitat de artistul Simona Beres.

4 Erisa Fun & Care vă invită la un atelier de personalizare a unei mașinuțe frumoase din lemn. Fiecare copil va pleca acasă cu mașinuța pe care o va asambla, o va colora și pe care va lipi stickere.

5 Dintre toți locuitorii magicului tărâm, cel înzestrat cu harul și privilegiul de a împărți cuferele vesele era nimeni altul decât Arici Pogonici, alintați de toți Pogo. Și pentru că a vrut să împrăștie zâmbete în lung și-n lat, Pogo s-a hotărât într-o bună zi să plece din Țara Zâmbetului Răsare și să găsească alte tărâmuri vesele, în care să poată aduce magie și fericire. Așa a ajuns Pogo la Gymboland, locul unde toți copiii-s fericiți. Încă din prima clipă, s-a simțit ca acasă, ca și cum această lume a fost creată cu și despre el. Gymboland și Pogo vă așteaptă în toate locațiile cu ateliere și activități creative pentru toți copiii între orele 11:00-19:00.

RECOMANDĂRI

4-5-6 SEPTEMBRIE | ATELIERE

Incredere in sine, Perseverența, Lucrul in Echipă, Gândire pozitivă, Minte deschisă. Sunt unic, special si extraordinar! Ajută-l pe copilul tău să înceapă noul An Școlar mai încrezător și mai responsabil. Oferă-i experiența SoulKids! Obiectivul atelierului SoulKids Self – Confidence. Lecții de viață esențiale pentru copii de 6-12 ani este să-i facă pe copii să-și identifice punctele forte și pasiunile și să contruiască pe ele pentru a atinge excelența. Copiii vor înțelege că sunt unici și speciali, vor învăța să nu se compare cu altcineva, ci să încerce să devină cea mai bună variantă a lor. Totul se întâmplă într-o atmosferă relaxată, fără să judecăm și fără să clasificăm în niciun fel, prin povești și jocuri.

7-28 SEPTEMBRIE | CURS

Centrul de educaţie non-formală pentru adolescenţi Smart Life Education organizează Cursul de Dezvoltare Personală „Devino un lider!”, destinat adolescenţilor de 12-18 ani, clasele V-XII. Scapă de frica de teste și examene sau de timiditate, creşte încrederea în sine, învaţă să-ti gestionezi emoţiile și învață obiceiuri ale oamenilor de succes, gestionează eşecurile și învaţă să vorbeşti în faţa unui grup, învaţă să prezinţi corect un subiect (referate, proiecte, proba orală la BAC)!

12 OCTOMBRIE | CONFERINȚĂ

English Kids Academy, International House Bucharest şi Editura NICULESCU vă invită la cea mai mare conferinţă despre efectul tehnologiei asupra copiilor şi tinerilor – „The Cyber Effect”. Principalul speaker al evenimentului este cyberpsihologul Dr. Mary Aiken, expert de marcă în cyberpsihologie la nivel mondial și autoare a cărţii „The Cyber Effect. Psihologia comportamentului uman în mediul online.”


FESTIVALURI

6

Festivalul Enescu al Copiilor este organizat de Opera Comică pentru Copii, în zilele de sâmbătă și duminică, pe întreaga perioadă de desfășurare a Festivalului Enescu. Concertele prezintă în formă condensată, adaptată vârstei audienței, copii cu vârsta între 3-12 ani, marile lucrări interpretate în Festival în aceeași seară.

7Fiecare vară vine cu soare, vacanță și… T-shirt Fest 2019, desigur! De aceea, încheiem vara așa cum se cuvine cu o ediție nonconformistă care va avea loc în perioada 31 august – 1 septembrie 2019. „Locul de joacă” de anul acesta este spațiul M60 și, așa cum v-am obișnuit, tricourile originale și vibe-ul de distracție nu vor lipsi din program!

DUMINICĂ

1 SEPTEMBRIE 2019

TEATRU

8Teatrul din Podul Meu vine la Clubul Miruna cu Vocile pădurii, un spectacol de teatru pentru copiii de 1-4 ani. A fost odată o pădure cu lemne şi copaci, ghinde şi frunze, pietre şi apă curgătoare, scoarţă şi rumeguş care prind viaţă şi ne povestesc magnificul spectacol al naturii vii. În faţa ochilor ni se desfăşoară natura cu ce are ea mai frumos iar la sfărşit vom putea atinge cu toţii lemnul, piatra, frunza, pământul şi apa.

TRAINING GRATUIT

9Cum gestionăm situațiile de criză din clasă sau din interacțiunea cu adulții? Ce îi face pe profesori să simtă atât de copleșiți după orele petrecute cu elevii? De ce simțim că ne este din ce în ce mai greu să relaționăm cu copiii, ori faptul că în sala de clasă există tot mai puțină disciplină? Sunt doar câteva întrebări la care vom găsi răspunsuri practice la trainingul gratuit ABC-ul emoțiilor, organizat de Seeding Knowledge Foundation, ce se adresează cu precădere directorilor de școli, educatorilor, învățătorilor și profesorilor ce lucrează în școli vulnerabile.

FILM PENTRU COPII

10O barză dezorientată de la centrul de livrări copii a încurcat adresele, așa că l-a dus pe micul panda lui Mik-Mik, un urs brun. Cum Mik-Mik vrea ca lucrurile să fie îndreptate, decide să îl ducă personal pe micul panda familiei lui din China. Pe parcursul călătoriei, li se alătură iepurele sălbatic Oscar, arogantul pelican Duke, lașul lup Janus și romanticul tigru Cupid. Amuzanta poveste a filmului pentru copii Aventură în natură (The Big Trip – 2019) te așteaptă din acest weekend pe marile ecrane din București!

FESTIVALURI

  • Festivalul Enescu al Copiilor este organizat de Opera Comică pentru Copii, în zilele de sâmbătă și duminică, pe întreaga perioadă de desfășurare a Festivalului Enescu. Concertele prezintă în formă condensată, adaptată vârstei audienței, copii cu vârsta între 3-12 ani, marile lucrări interpretate în Festival în aceeași seară.
  • Fiecare vară vine cu soare, vacanță și… T-shirt Fest 2019, desigur! De aceea, încheiem vara așa cum se cuvine cu o ediție nonconformistă care va avea loc în perioada 31 august – 1 septembrie 2019. „Locul de joacă” de anul acesta este spațiul M60 și, așa cum v-am obișnuit, tricourile originale și vibe-ul de distracție nu vor lipsi din program!

Vezi alte Festivaluri de Vară în România. Muzică – Teatru – Film – Comunitate | 2019.


CAFENEA CU LOC DE JOACĂ PENTRU PETRECERI

Amai Garden - Gradina cu Loc de Joaca Petreceri in Inima Bucurestiului playground outdoor colajAmai Garden este cea mai noua cafenea cu locuri de joaca din Bucuresti, potrivita pentru petrecerea ta sau a copilului tau. Ideea a luat nastere o data cu copiii nostri si s-a concretizat in acest spatiu destinat petrecerii timpului liber alaturi de prieteni si familie. Va puteti bea cafeaua la noi in fiecare zi dar ne putem intalni si pentru ocaziile speciale din viata voastra. O gradina intinsa in jurul unei case interbelice foarte bine intretinuta, cu multa vegetatie care aduce racoare pe timpul verii si evadare din urban ne asteapta in inima Bucurestiului, departe de zgomotul orasului, unde trilurile mierlei ne sunt prieteni dragi. Vezi detaliile locatiei!


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU