12 Idei de Ieșiri pentru Copii în Weekend | București, 16-17 Noiembrie

Îți aducem și la acest final de săptămână cele mai interesante recomandări de evenimente pentru copii și părinți pentru un weekend în familie la Bucureşti. Nu lipsesc ateliere, spectacole, piese de teatru, târguri, festivaluri și alte evenimente speciale de neratat în 16-17 noiembrie!

Weekend plăcut!

vremea in bucuresti 16-17 noiembrie
meteoblue.com

SÂMBĂTĂ

16 NOIEMBRIE 2019

ATELIERE

1Îți place să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale, cât mai variate? Te invităm să participi la Sporul Casei, un atelier de creaţie pentru copii de 4-10 ani, sambata 16 noiembrie – ora 10.30. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale! Tot ce îți trebuie e puțină imaginație și bună dispoziție! Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email [email protected] Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

2

Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 16 noiembrie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! SLIME sau gelatina care creeaza dependenta! Rosie sau albastra, argintie sau aurie, mov sau galbena, cu gliter sau fara gliter. Iti poti face culoarea dorita de slime si o vei lua acasa intr-un recipient ermetic. Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email [email protected] Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

3 Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare personala prin teatru, unde își va descoperi emoțiile, își va antrena mintea şi dezvolta vocabularul, limbajul non-verbal, atenţia și gândirea creativă. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă conferă acestora o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă. Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email [email protected]ți.ro.

TEATRU

4Celebra poveste Prostia omenească de Ion Creangă s-a conturat la Teatrul Coquette într-un spectacol plin de umor și năzdrăvănii. Când inteligența lipsește cu desăvârșire la unii, își face loc năstrușnicia la alții. Spectacolul este plin de umor, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Copii vor învăța că inteligența este una dintre puținele trăsături sau daruri pe care le are omul din naștere, care trebuie cultivată. Vom vedea că povara prostiei este una dintre cele mai grele de dus.


 CONCERTE PENTRU BEBELUȘI

START 28 NOIEMBRIE

  • Născută din pasiunea pentru evenimente culturale gingaşe pentru copii, Ludiceea debutează pe scena spectacolelor pentru copiii din Bucureşti cu o iniţiativă cum nu se poate mai delicată: o serie de 12 concerte pentru bebeluşi şi fraţii lor mai mari, însoţiţi de părinţi, bunici şi oricine ştie să se bucure de muzică, linişte şi împletirea dintre ele. În premieră în România între 28 noiembrie şi 1 decembrie, la sala New York din World Trade Center Bucureşti, Concertele pentru bebeluşi nu au limită de vârstă, căci limităm noi, organizatorii, tot ce e necesar pentru ca cei mai tineri dintre participanţi şi insoţitorii acestora să nu aibă decât grija muzicii, a uimirii, a visării, a descoperirii.

FESTIVALURI ȘI TÂRGURI

5Fundaţia Kogaion 115 organizează târgul „100 de Tradiții Românești”, în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, Str. Monetăriei, Nr. 3, în perioada 15 – 17 noiembrie 2019. Program 10.00 – 18.00. Intrarea la targ este libera! Vizitatorii sunt așteptați la târg de către meșterii populari și tinerii artizani participanți cu ceramică de Cucuteni, ii cusute cu mătase, icoane, măști populare, mic mobilier pictat, obiecte de decor din sticlă pictată, vitralii, gravuri, sculpturi în marmură, bijuterii din porțelan sau din alamă.

6Filmele premiate la festivalul Pelicam 2019 se văd la Cinema Elvire Popesco între 15 și 17 noiembrie. Cele mai apreciate documentare despre mediu și oameni lansate în ultimul an se regăsesc în programul acestei ediții, producții internaționale care te invită să privești natura prin lentilele unor oameni care au căutat răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări ale timpurilor noastre.

7

Bookisit, primul târg de carte second-hand pentru copii, revine! Organizat în jurul conceptului #reuse #reduce #recycle, târgul adaugă un al patrulea R, #REread. O inițiativă autohtonă de promovare a lecturii, #Bookisit a reușit prin primele două ediții să găsească o casă nouă pentru peste 500 de cărți vândute de cititori ca tine!

TURURI GHIDATE DE BIRDWATCHING

8 Dacă ești învățător sau profesor și vrei ca elevii tăi să descopere minunata lume a păsărilor, te invitam la o sesiune de birdwatching.🦆🦉🐤 Vom avea parte de tururi ghidate de birdwatching pentru grupe de câte 20 de elevi. Informațiile interesante și inițierea în birdwatching vor fi oferite de ghizii Societății Ornitologice Române.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 16 NOIEMBRIE

idei de iesiri in weekend cu copii 16-17 noiembrie gokidDUMINICĂ

17 NOIEMBRIE 2019

TEATRU

9Teatrul Coquette ne așteaptă la spectacolul de teatru pentru copii Vulpea si Corbul! Spectacolul cuprinde momente menite sa starneasca hazul celor mici, dar si atentia lor la anumite tipuri de comportament, pe care fabula doreste sa le aduca in vedere. Personajele sunt simpatice, devin indragite de cei mici, iar spectacolul este plin de momente savuroase.

10 Scrisă în 1843, povestea Cei Trei Purceluși a fost adaptată pentru micii spectatori ai zilelor noastre la Teatrul Excelsior. Acțiunea s-a mutat din pădure într-un parc, unde Piggy – purcelușul artist, Purcy – purcelușul sportiv și Porky – purcelușul constructor se joacă, își trăiesc viața în deplină pace și armonie cu celelalte viețuitoare.

FILM

11

Întregul Nord zumzăie de pregătirile febrile pentru nunta bunicului lui Norm. Dar ceva necurat se petrece în Munții Cețoși, așa că Norm își adună prietenii ca să cerceteze îndeaproape ce se întâmplă acolo. Așa dau peste Jin, un areholog care a aterizat forțat în timp ce încerca să recuperez un artefact antic care fusese furat de fostul său partener, Dexter. Vezi la cinema cum continuă aventura lui Norm de la Polul Nord: O aventură urieșească.

FESTIVALURI ȘI TÂRGURI

12

Bookisit, primul târg de carte second-hand pentru copii, revine! Organizat în jurul conceptului #reuse #reduce #recycle, târgul adaugă un al patrulea R, #REread. O inițiativă autohtonă de promovare a lecturii, #Bookisit a reușit prin primele două ediții să găsească o casă nouă pentru peste 500 de cărți vândute de cititori ca tine!

  • Fundaţia Kogaion 115 organizează târgul „100 de Tradiții Românești”, în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, Str. Monetăriei, Nr. 3, în perioada 15 – 17 noiembrie 2019. Program 10.00 – 18.00. Intrarea la targ este libera! Vizitatorii sunt așteptați la târg de către meșterii populari și tinerii artizani participanți cu ceramică de Cucuteni, ii cusute cu mătase, icoane, măști populare, mic mobilier pictat, obiecte de decor din sticlă pictată, vitralii, gravuri, sculpturi în marmură, bijuterii din porțelan sau din alamă.
  • Filmele premiate la festivalul Pelicam 2019 se văd la Cinema Elvire Popesco între 15 și 17 noiembrie. Cele mai apreciate documentare despre mediu și oameni lansate în ultimul an se regăsesc în programul acestei ediții, producții internaționale care te invită să privești natura prin lentilele unor oameni care au căutat răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări ale timpurilor noastre.

Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU