Agenda Kid-Friendly de Weekend. Unde Ieșim în 23-24 Noiembrie în București

Weekendul ne aduce o mulțime de festivaluri de film cum sunt Festivalul Filmului Palestinian sau Bucharest Best Comedy Film, târguri precum Iarmaroc Zen, Târgul de carte Gaudeamus Radio România sau Târgul lui Brumar de la MȚR, sau festivaluri de genul Festivalului de film de(spre) artă sau Asia Fest de la Romexpo.

Nu lipsesc din lista de recomandări ateliere de creație, piese de teatru și alte evenimente speciale. Vezi cele mai interesante recomandări de evenimente pentru copii și părinți pentru un weekend în familie la Bucureşti în 23-24 noiembrie!

Weekend plăcut!

vremea bucuresti 23-24 noiembrie 2019

SÂMBĂTĂ

23 NOIEMBRIE 2019

ATELIERE

1Ceramica pictată de tine – Atelier de creație pentru copii 4-12 ani. Îți place să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale, cât mai variate? Te invităm să participi la atelierul nostru de creatie, sambata 23 noiembrie – ora 10.30. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale! Tot ce îți trebuie e puțină imaginație și bună dispoziție! Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email [email protected] Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

2

Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 23 noiembrie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Forta generata de magneti este misterioasa si poate da nastere unor experiente si jocuri dintre cele mai surprinzatoare! Oare cum putem face balerine cu ajutorul magneților? Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email [email protected] Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

3 Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare personala prin teatru, unde își va descoperi emoțiile, își va antrena mintea şi dezvolta vocabularul, limbajul non-verbal, atenţia și gândirea creativă. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă conferă acestora o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă. Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email [email protected]ți.ro.

TEATRU

4Teatrul Coquette ne invita la spectacolul pentru copii Califul Barză, cu umor adecvat copiilor, inspirat dupa povestea cu acelasi nume din „1001 Nopti”. Un spectacol inspirat din minunatele povești din “1001 Nopți” și dramatizare a basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff. O frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs.


Ateliere de Creație în Luna Decembrie la Balonul Copiilor

 START 30 NOIEMBRIE

Din dorința de a bucura și totodata de a dezvolta latura creativa și imaginația celor mici, Balonul Copiilor pune la dispoziție in luna decembrie ateliere de creație unde au posibilitatea sa îndrăgească lucrul făcut cu mânuțele lor! Pot lipi, pot picta, pot desena cum își doresc! Prin aceste ateliere micuții învață sa planteze, sa decoreze și sa-și personalizeze creațiile prin joc! Vor fi îndrumați cu caldura sa dea frâu liber imaginației creative! Reușitele lor ii vor face mândri!


 CONCERTE PENTRU BEBELUȘI

START 28 NOIEMBRIE

Născută din pasiunea pentru evenimente culturale gingaşe pentru copii, Ludiceea debutează pe scena spectacolelor pentru copiii din Bucureşti cu o iniţiativă cum nu se poate mai delicată: o serie de 12 concerte pentru bebeluşi şi fraţii lor mai mari, însoţiţi de părinţi, bunici şi oricine ştie să se bucure de muzică, linişte şi împletirea dintre ele. În premieră în România între 28 noiembrie şi 1 decembrie, la sala New York din World Trade Center Bucureşti, Concertele pentru bebeluşi nu au limită de vârstă, căci limităm noi, organizatorii, tot ce e necesar pentru ca cei mai tineri dintre participanţi şi insoţitorii acestora să nu aibă decât grija muzicii, a uimirii, a visării, a descoperirii.


FESTIVALURI ȘI TÂRGURI

5A doua ediție a Festivalului Filmului Palestinian (FFP) din România propune o selecție cu 11 dintre cele mai de succes filme de ficțiune și documentare palestiniene (lungmetraje şi scurtmetraje). Festivalul îşi propune să ofere publicului din România şansa de a descoperi atât vitalitatea cinematografiei palestiniene, cât şi realităţile socio-culturale şi istoria palestinienilor prin reprezentarea cinematografică şi prin întâlniri cu cineaşti palestinieni sau de alte naţionalităţi.

6„Cel mai citit târg de carte, de la cel mai ascultat radio” se desfășoară în acest an într-un nou spațiu expozițional – Pavilionul B2 Romexpo – sub o nouă denumire: „Târgul de carte Gaudeamus Radio România”. Peste 8.000 mp de standuri, sute de evenimente editoriale și sute de mii de titluri îi așteaptă în intervalul 20 – 24 noiembrie pe cei care vor trece pragul celui mai mare târg de carte organizat vreodată în România.

7 Piața Țărănească și Meșter(Ești)! organizează Târgul lui Brumar din 22 până în 24 noiembrie la Muzeul Național al Țăranului Român din strada Monetariei numărul 3. Programul este între orele 10, 00 și 18, 00 și intrarea este liberă. Zeci de producători, meșteri, artizani și colecționari aduc cu ei roade bune obiecte tradiționale și de colecție.

8 Ediția a 4-a a Festivalului de film de(spre) artă se focusează pe HYBRID. Selecția filmelor redă prin tematicile abordate, caracterul heterogen, sincretic și excentric al artei contemporane.Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

9 Asia Fest 2019, primul festival care promovează răspândirea tradițiilor și obiceiurilor orientale, revine în luna noiembrie cu a șaptea ediție cu tematica Colors of Asia. Între 22-24 noiembrie ne vom lăsa purtați senzorial de culorile Asiei, de la gusturile delicioase ale preparatelor, la culorile condimentelor, imprimeul ținutelor și până la auzul melodiilor tradiționale.

10 Bucureștiul are parte de primul festival dedicat în totalitate filmelor de comedie: Bucharest Best Comedy Film 2019! Timp aproape de o săptămână, în perioada 22-27 noiembrie, zece filme internaționale de comedie sunt prezentate în premieră în cele mai importante săli de cinema și spații culturale din București: Grand Cinema Digiplex, Holywood Multiplex, Happy Cinema și Arcub.

CONFERINȚĂ

11 Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” continuă Campania de Informare și Educare pentru părinți prin seria de evenimente susținute de specialiștii INSMC și ne invită la evenimentul cu tema “Dezvoltarea Pubertară și Comportamentele de Risc la Adolescenți”. În cadrul evenimentului se vor purta discuții despre pubertate și adolescență – caracteristici generale ale dezvoltării cognitive, afectiv-emoționale, motivaționale și ale voinței.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 23 NOIEMBRIE


Închiriază Moși Autentici pentru Sărbători ca Odinioară!
Moș Crăciun cu Barbă Naturală pentru Acasă, Serbare sau Petreceri Corporate

Se știe că Moșul are la dispoziție o singură noapte pentru a livra personal cadourile de Crăciun tuturor copiilor și adulților din întreaga lume, așa că nu-i lucru ușor să stea câte o jumatăte de oră sau o oră la fiecare prichindel. În fiecare an, la început de decembrie, îi curățăm Moșului hainele de praful de pe horn, îi lustruim ghetele, îi cizelăm barba și pletele dalbe și îl pregătim cum se cuvine pentru întâlnirile cu voi, cei mai mari iubitori de Crăciun, cadouri și surprize! Ne ocupăm îndeaproape și de Spiriduși, ajutoarele lui Moș Crăciun! Află mai multe!

DUMINICĂ

24 NOIEMBRIE 2019

ATELIER DEMONSTRATIV

12 A fost o data, ca niciodată, niște povești plecate în căutarea copiilor care nu mai citesc… dar care s-au întâlnit la Family Hub cu plăcerea jocului cu cuvintele, și-au rămas prieteni până la adânci bătrâneți! Copiii au abilități diferite, unii pot învăța pe dinafară iar alții sunt mai creativi. Noi, ca părinți avem obligația să îi încurajăm în direcția care li se potrivește cel mai bine. Dar ca să știm ce înclinații au, mai întâi trebuie să îi cunoaștem, să aflăm ce le place, unde se regăsesc. Family Hub te invită duminică la „Ora de joacă și ghidușie unde cuvintele vor fi vedetă”, organizat în colaborare cu Alina Sîrbu de la Copilarie.net. Înscrie-te la ora demonstrativă!

TEATRU

13Cand mandria este alimentata in mod constant, aceasta se dezvolta in prostie. Escrocii au in asta o mare participare. Linguseala se claseaza astfel in topul celor mai rele lucruri. Povestea Hainele cele Noi ale Imparatului cu o morala clara este construita pe placul celor mici, dar si pe al celor mari. O piesa de teatru cu haz, cu rasturnari de situatie si cu talc, la care Teatrul Coquette va asteapta cu drag.

DANS

14 Duminică celebrăm 4 ani de Ecstatic Dance, exploram si ne vindecam prin dans. Ecstatic Dance 4 Years Anniversary * Collective Vision, o calatorie care te poate transforma – facilitata de *** DJ MARTYN ZIJ (AMSTERDAM) *** + Incalzire ghidata/ Baie de sunet cu instrumente live / Pictura pe piele / Ora in comunitate / Potluck vegan.
Patru ore de muzica, miscare si comunitate, in care Ecstatic Dance iti ofera prilejul sa simti…
• energia hranitoare si eliberatoare a dansului
• conexiunea intarita cu corpul tau si cu ceilalti
• increderea sporita in libertatea si autenticitatea ta de exprimare
• vitalitatea pe care o primesti prin miscare complexa si creativa

SPECTACOL

15

Teatrul Elisabeta din Bucuresti ne așteaptă la Te rog, Multumesc, Te iubesc!, un spectacol interactiv pentru copii, cu Ema și cu Eric, dramatizare după cea mai recentă carte scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană). Piesa este axată pe întâmplări haioase legate de bunele maniere: forme de salut și de politețe, mâncatul civilizat la masă, pusul ambalajelor la gunoi, de ce e important să nu întrerupă când altcineva vorbește

FESTIVALURI ȘI TÂRGURI

16

Așa cum te-am obișnuit la fiecare final de toamnă, Iarmaroc Zen Editia #5 – Iarmarocul Parintilor si Copiilor a organizat pentru tine cel mai cool târg cu produse pentru copii și părinți. Ne vedem duminică, 24 noiembrie la Nod makerspace, la ediția #5 a Iarmarocului.
Nu rata:
>50+ expozanți
>Discounturi de sezon
>Evaluare Kineto Copii
>Frizerie copii
>Fast Make-up pentru mămici
>Consultare Baby Wearing>Ateliere creative pentru copii
>Multiple locuri de joacă creative
>Spațiu outdoor și indoor Food & Drinks
  • A doua ediție a Festivalului Filmului Palestinian (FFP) din România propune o selecție cu 11 dintre cele mai de succes filme de ficțiune și documentare palestiniene (lungmetraje şi scurtmetraje). Festivalul îşi propune să ofere publicului din România şansa de a descoperi atât vitalitatea cinematografiei palestiniene, cât şi realităţile socio-culturale şi istoria palestinienilor prin reprezentarea cinematografică şi prin întâlniri cu cineaşti palestinieni sau de alte naţionalităţi.
  • „Cel mai citit târg de carte, de la cel mai ascultat radio” se desfășoară în acest an într-un nou spațiu expozițional – Pavilionul B2 Romexpo – sub o nouă denumire: „Târgul de carte Gaudeamus Radio România”. Peste 8.000 mp de standuri, sute de evenimente editoriale și sute de mii de titluri îi așteaptă în intervalul 20 – 24 noiembrie pe cei care vor trece pragul celui mai mare târg de carte organizat vreodată în România.
  • Asia Fest 2019, primul festival care promovează răspândirea tradițiilor și obiceiurilor orientale, revine în luna noiembrie cu a șaptea ediție cu tematica Colors of Asia. Între 22-24 noiembrie ne vom lăsa purtați senzorial de culorile Asiei, de la gusturile delicioase ale preparatelor, la culorile condimentelor, imprimeul ținutelor și până la auzul melodiilor tradiționale.
  • Bucureștiul are parte de primul festival dedicat în totalitate filmelor de comedie: Bucharest Best Comedy Film 2019! Timp aproape de o săptămână, în perioada 22-27 noiembrie, zece filme internaționale de comedie sunt prezentate în premieră în cele mai importante săli de cinema și spații culturale din București: Grand Cinema Digiplex, Holywood Multiplex, Happy Cinema și Arcub.

Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU